Ο George R.R. Martin θα τιμηθεί από το Πανεπιστήμιο Northwestern!


Ο συγγραφέας και δημιουργός του Game of Thrones George R.R Martin θα ταξιδέψει στo Evanston, Illinois, ώστε να τιμηθεί από το Πανεπιστήμιο του Northwestern’s Medill School of Journalism.  

Ο Martin θα λάβει το βραβείο Medill Hall of Achievement Alumni, όπως ο ίδιος ανακοίνωσε στο Livejournal του και θα δώσει συνέντευξη προς την κοινότητα του Northwestern.

Το Πανεπιστήμιο Northwestern ανακοίνωσε την είδηση, και στην ιστοσελίδα του. Το βραβείο Medill θα παρουσιαστεί σε μια ιδιωτική τελετή που ξεκινά στις 16:00 CST στο Αμφιθέατρο Cahn. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, η εκδήλωση είναι ανοιχτή στους φοιτητές, καθηγητές και το προσωπικό. Τα εισιτήρια θα είναι δωρεάν και διαθέσιμα μέσω του Norris Box Office.

Το Τμήμα Δημοσιογραφίας ιδρύθηκε το 1921, και πήρε το όνομα από τον Joseph Medill (1823-1899), ο οποίος ήταν ο ιδιοκτήτης / εκδότης της Chicago Tribune.  


Ο Martin κέρδισε πτυχίο στη δημοσιογραφία από το Πανεπιστήμιο Northwestern, από όπου αποφοίτησε με άριστα, πριν πάει να ολοκληρώσει το μεταπτυχιακό του στη δημοσιογραφία το 1971, επίσης στο Northwestern.

Το Northwestern ανακοίνωσε επίσης ότι ο Martin θα τιμηθεί το Σάββατο στο ποδόσφαιρο παιχνίδι μεταξύ των Wildcats και Penn State Nittany Lions 
Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.