Ο Sean Bean μίλησε για την Game of Thrones κληρονομιά του και ο Tom Wlaschiha για τον Jaqen H’ghar


Ο καθένας θα ήθελε να αφήσει μια κληρονομιά όταν φύγει από την ζωή, για να τον θυμούνται

Σύμφωνα με μια συνέντευξη που έδωσε ο Sean Bean στο Radio Times, είναι αρκετά βέβαιος ότι η κληρονομιά του θα έχει κάτι να κάνει με τους φανταστικούς χαρακτήρες που έχει παίξει, συμπεριλαμβανομένων του Ned Stark.

 "Για κάποιο λόγο, οι χαρακτήρες που έπαιξα, όπως ο Μπορομίρ ή ο Ned Starkεπηρεάζουν ακόμη τη ζωή μου. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που με μιμούνται, σε τέτοιο σημείο που είναι αρκετό για να κρατήσει τη μνήμη μου ζωντανή πολλά χρόνια αργότερα."Ο Bean αναφέρθηκε επίσης στη τάση του να πεθάνει στους ρόλους που παίζει, κάτι που συμβαίνει τόσο συχνά και υπάρχει μια ολόκληρη ιστοσελίδα-DontKillSeanBean.com-αφιερωμένη στο θέμα. Σύμφωνα με το Nerdist, μόνο οι Τζον Χαρτ, Bela Lugosi, και Vincent Price έχαναν τη ζωή τους στον κινηματογράφο πιο συχνά. 

Σε άλλες ειδήσεις ο Tom Wlaschiha (Jaqen H’ghar) μίλησε λίγο για την επιστροφή του στο GAame of Thrones την περασμένη σεζόν. Η συνέντευξη ήταν κυρίως για το πώς είναι τα γυρίσματα ενός ντοκιμαντέρ για την κλιματική αλλαγή, αλλά η συζήτηση για το Game of Thrones αναπόφευκτα έγινε.Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.