Η Telltale Games επιβεβαιώνει ότι έρχεται και δεύτερη σεζόν για το παιχνίδι Game of Thrones


Ολοκληρώθηκε η πρώτη σεζόν του παιχνιδιού της Telltale Games για το Game of Thrones και πρόσφατα ανακοινώθηκε ότι θα υπάρξει και 2η σεζόν.


Μιλώντας με το Hollywood Reporter, ο διευθύνων σύμβουλος Kevin Bruner είχε να πει:

 "Είμαι στην ευχάριστη θέση να επιβεβαιώσουμε επίσημα ότι θα υπάρξει μια δεύτερη σεζόν του παιχνιδιού Game of Thrones και αυτή τη στιγμή είναι σε εξέλιξη. Τα ερωτήματα που δημιουργήθηκαν στην πρώτη σεζόν θα παίξουν μεγάλο ρόλο στη δεύτερη σεζόν. Ο προγραμματισμός της δεύτερης σεζόν έχει ήδη ξεκινήσει, αλλά δεν πρέπει να αποκαλύψω περισσότερα από αυτό."

 Όταν το THR ρώτησε τον Bruner πόσο μεγάλη θα είναι η ανάπτυξη της Season 2, και είπε ότι η διαδικασία γραφής μοιάζει με αυτή της τηλεοπτικής σειράς, λέγοντας ότι ξοδεύουν τον περισσότερο χρόνο του pre-production γράφοντας ιδέες σε πίνακες και sticky-notes και ότι πολύς χρόνος αφιερώνεται όχι μόνο με τους συγγραφείς, αλλά και τους σχεδιαστές, διευθυντές, και τις δημιουργικές ομάδες.
 
Αυτό η μοναδική προσέγγιση είναι πιθανώς ο λόγος που η Telltale Games χαίρει τόσο μεγάλης εκτίμησης, όταν πρόκειται για την ιστορία με γνώμονα το gaming. 


Όσον αφορά το ζήτημα που το παιχνίδι ταιριάζει με τη σειρά και τα βιβλία ο Canon, Bruner αναφέρει ότι η Telltale έχει συνεργαστεί στενά με το HBO για τη δημιουργία της ιστορίας της, και πώς ο Οίκος  Forrester προήλθε από τοA Dance with Dragons
Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.