Φήμες για τους White Walkers και το Riverrun στη Βόρεια Ιρλανδία

Αυτό το μήνα, έχουμε επικεντρωθεί στην Βόρεια Ιρλανδία, για το τι μπορούμε να περιμένουμε να δούμε στην 6η σεζόν του Game of Thrones.

Πρόσφατες αναφορές δείχνουν τα γυρίσματα να κορυφώνονται στο Corbet και έξω από το λατομείο Magheramorne.

[warning title="ΠΡΟΣΟΧΗ" icon="exclamation-triangle"]
ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ SPOILERS
[/warning]

Σύμφωνα με τοπικές πηγές, το GOT επανέρχεται για τα γυρίσματα του Riverrun στην περιοχή Corbet. Υπάρχουν φήμες ότι η σειρά σχεδιάζει μια σκηνή που απαιτεί πιθανώς έως και χίλια άτομα να είναι σε ετοιμότητα για τη μαγνητοσκόπηση.

Υπήρξαν πολλαπλές αναφορές των γυρισμάτων, με φωτογραφίες από φανς που δείχνουν ότι θα υπάρξει μάχη με καταπέλτες. Είναι κοινή πεποίθηση ότι αυτές οι σκηνές θα απεικονίζουν την πολιορκία του Riverrun που γίνεται στο A Feast for Crows. Εάν αυτή η νέα φήμη είναι σωστή, τα γυρίσματα για την επόμενη εβδομάδα θα περιλαμβάνουν περισσότερες μάχες.

 Αναγνώστης του WotW ανέρτησε μια φωτογραφία στα γυρίσματα του Riverrun που δείχνει την τρέχουσα κατάσταση του.


Σε άλλες ειδήσεις το IrishThrones έδωσε κάποιες λεπτομέρειες που αφορούν τους White Walkers αλλά δεν είμαστε σε θέση να τις επιβεβαιώσουμε.


Το λατομείο Magheramorne, εκτός του ότι χρησιμοποιείται για το Τείχος και το Castle Black, έχει επίσης χρησιμοποιηθεί για το Hardhome. Υπάρχουν συσκευές που κατασκευάζονται στους ανοιχτούς χώρους του λατομείου τον τελευταίο μήνα. Εάν αυτή η φήμη ισχύει, τότε είναι λογικό ότι το GOT θα ήθελε να δείξει περισσότερα για τους White Walkers έχοντας σημαντικότερο ρόλο στην 6η σεζόν. 
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.