Η 6η σεζόν του Game of Thrones θα είναι μεγαλύτερη και πιο περίεργη!


Με τα γυρίσματα να έχουν ολοκληρωθεί μπορούμε να αναμένουμε τις συνεντεύξεις των ηθοποιών και τις εντυπώσεις τους για την 6η σεζόν του Game of Thrones.

Η Gwendoline Christie (Brienne) έχει ήδη μιλήσει για την σειρά χωρίς φυσικά να αποκαλύψει σημαντικά στοιχεία.

 Έχουμε μερικά ενδιαφέροντα αποσπάσματα από την Natalie “Margaery Tyrell” Dormer και τον Liam “Davos Seaworth” Cunningham. Ας ξεκινήσουμε με την Natalie, που έδωσε συνέντευξη στην Den του Geek. Είπε λοιπόν ότι η νέα σεζόν θα είναι πάρα πολύ καλή και θα έχει μαζί της ένα νέο συνεργάτη στις σκηνές της το επόμενο έτος.

Σίγουρα θυμόμαστε μερικές από τις εξαιρετικές σκηνές της Margaery με τη Sansa και την Cersei. Ποιος όμως θα μπορούσε να είναι φέτος ο νέος συντροφός της;

Στρέφοντας τώρα την προσοχή μας στον Liam Cunningham, είχε να πει μερικά ενδιαφέροντα πράγματα για την 6η σεζόν σε μια συνέντευξη με τον Paddock. Μια δημοσίευση επικεντρώθηκε στην Φόρμουλα Ένα και προφανώς, ο Cunningham είναι μεγάλος φαν. Παρακάτω είναι ό, τι είχε να πει για την 6η σεζόν.


 "Είναι μεγαλύτερη, πιο τολμηρή και πιο περίεργη. Είναι γραμμένη από τους δύο μεγαλύτερους θαυμαστές των βιβλίων, έτσι ώστε να αντιμετωπίζουν την ιστορία με μεγάλη λεπτότητα, χάρη και με τεράστια αγάπη. Έτσι είμαστε σε ασφαλή χέρια. Περίπου."

Ο Cunningham, επίσης, μίλησε για τις απαιτήσεις των γυρισμάτων που σε κάποιο σημείο γυρίζανε σκηνές σε τέσσερις ταυτόχρονες τοποθεσίες, ενώ ακόμη και ταινίες του Χόλιγουντ κάνουν μερικές φορές μόνο σε δύο. Ακόμη είπε:

  "Έχω διαβάσει όλα τα σενάρια της σειράς και ξέρω ακριβώς τι πρόκειται να συμβεί ... Θα ήταν απαίσιο και ανόητο εκ μέρους μου να πω κάτι."
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.