Τρεις νέες σκηνές από την 6η season του Game Of Thrones από το πρόγραμμα του HBO (PICS)


Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το HBO δημοσίευσε βίντεο με τις καλύτερες σκηνές του προγράμματός του το 2015, το οποίο όμως περιέχει και σκηνές από την νέα χρονιά -2016- του συνδρομιτικού καναλιού.Μέσα στις νέες σκηνές για το 2016 δεν θα μπορούσε να λείπει και το Game Of Thrones. Όπως ήταν φυσικό σε ένα τέτοιο βίντεο οι σκηνές είναι ελάχιστες από την νέα season και πολύ γρήγορες.Πάμε όμως να τις δούμε λίγο πιο προσεκτικά.

Στην πρώτη σκηνή βλέπουμε την Daenerys με έναν ''κολιέ'' σε σχήμα δράκου σε κάποια λίμνη. Σίγουρα φαίνεται κάπως ταλαιπωρημένη που ίσως σημαίνει πως δεν είναι τόσο έυκολα τα πράγματα εκεί που βρίσκεται.
Στην δεύτερη σκηνή μας δείχνει τον ''αγαπημένο'' μας Ramsay Bolton να ηγείται έναν στρατό που μόνο αυτός ξέρει για που, (για την ώρα).
Τρίτη και τελευταία σκηνή από την νέα season μας δείχνει την Cersei με κοντό μαλλί βέβαια να αγκαλιάζει τον Tommen, χαμογελώντας λίγο μάλιστα. Αν αναλογιστούμε λίγο τι έχει τραβήξει στην προηγούμενη season, είναι λίγο τρομακτικό....Από ότι φαίνεται αυτή την χρονιά το marketing του HBO για το Game Of Thrones κάνει πολύ καλά την δουλειά του. Πρώτα με το poster με τον Jon Snow, στην συνέχεια με το teaser-trailer για την 6η season και τέλος το συγκεκριμένο βίντεο με τις 3 νέες σκηνές από την νέα season.Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.