Κάνετε δωρεά και κερδίστε ένα ταξίδι στα γυρίσματα της 7ης σεζόν του Game of Thrones!


Χθες ήταν η Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS, μια μέρα αφιερωμένη σε όσους έχουν πεθάνει από τη νόσο

Ο Bono, των U2, επέλεξε αυτή τη μέρα για να ξεκινήσει μια μαζική εκστρατεία για την καταπολέμηση της πανδημίας. Ο ίδιος και η οργάνωσή του, RED, συγκεντρώνουν δωρεές από όλο τον κόσμο για να συμμετάσχουν σε διάφορες εκδηλώσεις και ταξίδια. 


Για τους σκοπούς μας, το Game of Thrones είναι το πιο ενδιαφέρον πράγμα σχετικά με αυτή τη κατάσταση. Όσο περισσότερα χρήματα δίνετε, τόσο περισσότερες πιθανότητες έχετε να κερδίσετε, και το Game of Thrones είναι επίσης στο παιχνίδι. Μια δωρεά 10 $, για παράδειγμα, θα σας δώσει 100 πιθανότητες να κερδίσετε το ταξίδι. Με 100 $ θα έχετε 1.000 ευκαιρίες, καθώς και την επιλογή να διαλέξετε μια Game of Thrones μπλούζα. Δωρεά 3500 $ σημαίνει 35.000 πιθανότητες να κερδίσετε συν τρεις υπογραμμένες αφίσες. Δωρεά 5000 $ σημαίνει 50.000 ευκαιρίες και ένα αντίγραφο χάρτη του Westeros.

 Ο νικητής του Μεγάλου Βραβείου θα περιοδεύσει στις απίστευτες τοποθεσίες όπου κάνει γυρίσματα το Game of Thrones στη Βόρεια Ιρλανδία.


 Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, το ταξίδι είναι προγραμματισμένο να συμβεί κάπου μεταξύ Ιουλίου και Δεκεμβρίου του 2016, πράγμα που σημαίνει ότι ο νικητής θα επισκεφθεί την παραγωγή, ενώ το καστ θα κάνει γυρίσματα για την 7η σεζόν.

 
Η προθεσμία για την δωρεά είναι μέχρι τις 21, Ιανουαρίου 2016 και μπορείτε να την κάνετε εδώ.
Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.