Το Game of Thrones βρίσκεται στη λίστα με τις καλύτερες τηλεοπτικές σειρές του 2015


Το Game of Thrones γιορτάζει το 2015 σαν μία από τις καλύτερες τηλεοπτικές εκπομπές.

Το HitFix’s annual TV Critics τοποθετεί το Game of Thrones στην 6η θέση του Top 10 Television Shows του 2015, μια λίστα που βασίζεται σε είκοσι μία κριτικούς.

Η Mary McNamara από τους Los Angeles Times περιλαμβάνει το Game of Thrones στην συλλογή της. Συγκεκριμένα έγραψε "εκπληκτικά φιλόδοξη η σειρά του HBO. Δεν υπάρχει ακόμα τίποτα σαν αυτό στην τηλεόραση. "

Τα κοινωνικά μέσα μαζικής ενημέρωσης κατέταξαν, το Game of Thrones στη νούμερο 1 θέση για την πιο πολυσυζητημένη τηλεοπτική εκπομπή μέσα στο 2015.

Η Neil Miller της Σχολή Κινηματογράφου έχει τη σειρά στο 4 από τη λίστα με τις 15 καλύτερες του 2015, παρατηρώντας ότι, δεν ήταν τέλεια η 5η σεζόν.

Η Washington Post τοποθετεί το Game of Thrones ως την τρίτη καλύτερη τηλεοπτική εκπομπή του 2015, με τον κριτικό Hank Stuever να λέει: "Το Game of Thrones παραμένει εκπληκτικό και λειτουργεί σαν ένα επικό κομμάτι διασκέδασης τόσο για τον απλό θεατή όσο και για τον φαν".

Η HardhomeVariety της Maureen Ryan περιλαμβάνει το Game of Thrones στη λίστα της με τις 20 καλύτερες Εκπομπές του 2015. Σημειώνει τις διαμάχες και τα προβλήματα που κατά καιρούς μαστίζουν την σειρά, αλλά λέει, "Παρόλα αυτά, παραμένει σε υψηλό επίπεδο, με υπέροχους χαρακτήρες και επικές μάχες, όπως το Hardhome".

Στις πιο συγκεκριμένες λίστες, το Yahoo έχει κατατάξει το "Hardhome" ως ένα από τα 26 καλύτερα επεισόδια της τηλεόρασης για το 2015, χαρακτηρίζοντάς το ως γεμάτο δράση που είναι στο ίδιο επίπεδο με οποιοδήποτε μεγάλο blockbuster.

Το Yahoo κατέταξε το walk of shame της Cersei ως την 13ο καλύτερη τηλεοπτική στιγμή του έτους και το BuzzFeed περιλαμβάνει την σκηνή σεξ του Sam και της Gilly στην 23η θέση σε λίστα των 25 για τις πιο καυτές σκηνές σεξ στην τηλεόραση, Βαθμολογήθηκε από τις χειρότερες.
Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.