Τελευταίες εικόνες από τα γυρίσματα του Game of Thrones!


Μπορεί τα γυρίσματα της 6ης σεζόν του Game of Thrones να έφτασαν στο τέλος τους αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα δούμε μερικές ακόμη εικόνες από τα σκηνικά.  

Με τον ενθουσιασμό της παραγωγής, και τα μέλη του cast ήδη να έχουν αρχίσει να δίνουν συνεντεύξεις, δεν είναι έκπληξη το γεγονός ότι έχουμε μερικά επιπλέον πλάνα από τις προηγούμενες ημέρες.Ένα από τα σημαντικότερα σημεία της σειράς αυτή τη σεζόν ήταν οι δύο μήνες, που η παραγωγή πέρασε στο Saintfield, για μια μεγάλη σκηνή μάχης. Οι κομπάρσοι ήταν εκατοντάδες, 500-600 σύμφωνα με τον σεφ Ian McColm που ήταν υπεύθυνος για τη σίτιση τους κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων στο Saintfield.Ακόμη μία άλλη πολύ σημαντική σκηνή που θα δούμε στη νέα σεζόν θα είναι στην περιοχή Μπάνμπριτζ, με το κάστρο του Οίκου Tully, το Riverrun.

Παρακάτω θα δούμε και ένα πλοίο δεδομένου ότι ο Οίκος Tully βρίσκεται κατά μήκος ενός μεγάλου ποταμού. Τι ακριβώς μπορεί να έχει γυρίσει η παραγωγή σε αυτό το πλοίο ; Θα μπορούσε να ανήκει στην οικογένεια Tully, αν και μπορεί επίσης να εμπλέκεται και ο Οίκος Greyjoy στην ιστορία.[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.