Η Σκηνή βιασμός της περασμένης σεζόν του Game of Thrones θα έχει επιπτώσεις!

Την περασμένη σεζόν ήταν η πρώτη ευκαιρία για τον Jeremy Podeswa να σκηνοθετήσει επεισόδια του Game of Thrones.

Δυστυχώς, η πρώτη του προσπάθεια δεν άφησε και την καλύτερη εντύπωση. Το 6ο Επεισόδιο ειδικά, “Unbowed, Unbent, Unbroken” θεωρήθηκε το χειρότερο της σεζόν από πολλούς θεατές. Μεγάλο ρόλο έπαιξε ότι η Sansa παντρεύτηκε τον Μπόλτον κάτι που δεν συμβαίνει στα βιβλία και είδαμε τον βιασμό τη πρώτη νύχτα του γάμου τους.

Ο Podeswa όταν ρωτήθηκε γι' αυτό το ζήτημα απέφυγε να πει πολλά πράγματα. Αλλά με τα γυρίσματα της 6ης σεζόν να έχουν ολοκληρωθεί, παραδέχτηκε ότι οι αντιδράσεις επηρέασαν την παραγωγή την ερχόμενη σεζόν. Μιλώντας στο πρωινό του Fox Studios της Αυστραλίας, είπε: "Είναι σημαντικό το γεγονός ότι οι παραγωγοί δεν αυτολογοκρίνονται. Η σειρά απεικονίζει έναν βάναυσο κόσμο όπου συμβαίνουν φρικτά πράγματα. Δεν επηρεάστηκαν υπερβολικά από την εν λόγω κριτική αλλά τους επηρέασε κατά κάποιο τρόπο."

"Ήταν μια δύσκολη και βίαιη σκηνή και ξέραμε ότι επρόκειτο να είναι προκλητική για το κοινό. Ήταν πολύ σημαντικό για εμάς να γίνει χωρίς να ξεπεράσει τα όρια."Ο σκηνοθέτης μίλησε ακόμη για μια πολύ μικρή σκηνή αυτής της σεζόν: "Φέτος είχαμε μία μέρα στην Κροατία, στη συνέχεια, στην Ισπανία και στη Βόρεια Ιρλανδία." Η ημέρα των γυρισμάτων στην Κροατία, ενώ η παραγωγή επέμενε ότι δεν θα επέστρεφε εκεί φέτος, εξέπληξε τους πάντες. Η σκηνή, η οποία περιλαμβάνει την Cersei και το βουνό, μπορεί τώρα να επιβεβαιωθεί ότι θα την δούμε στο πρώτο ή δεύτερο επεισόδιο.

Για την πρεμιέρα, ο Podeswa είπε ότι η παραγωγή εργάστηκε σκληρά. "Το πρώτο επεισόδιο της νέας σεζόν είναι πάντα λίγο δύσκολο, επειδή τείνει να καθορίζει πολλά πράγματα για την σεζόν και για το που βρίσκονται οι χαρακτήρες τώρα. Δεν είναι συνήθως τα δυναμικά επεισόδια. Ευτυχώς για μένα φέτος οι παραγωγοί προσπάθησαν να εργαστούν ενάντια σε αυτό και τα δύο πρώτα επεισόδια να είναι πραγματικά ισχυρά."Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.