Ο Isaac Hempstead Wright μίλησε για τις πρωτόγνωρες δυνάμεις του Bran στην 6η σεζόν του Game of Thrones


Χθες, το Entertainment Weekly δημοσίευσε την πρώτη επίσημη εικόνα από την συμμετοχή του Bran Stark στην 6η σεζόν του Game of Thrones.


Τώρα, το περιοδικό δημοσίευσε τη συνέντευξη που πήρε από τον ηθοποιό Isaac Hempstead Wright.
Μιλώντας για την απουσία του από την 5η σεζόν, ο Isaac είπε τα εξής: "Όταν άκουσα για πρώτη φορά την είδηση ​​από τους παραγωγούς Dan Weiss και David Benioff  είπα Ω, όχι. Συνήθως αυτό γίνεται για να μας πουν ότι ο χαρακτήρας θα πεθάνει. Αλλά ευτυχώς η απουσία μου ήταν προσωρινή."


  "Υπάρχουν ένα σωρό ιστορίες να αντιμετωπίσουν στο Game of Thrones, και προφανώς οι παραγωγοί δεν θέλουν να αποσπάσουν την προσοχή από τους άλλους ηθοποιούς με την προσαρμογή μιας ιστορίας που θα αποτελούνταν κυρίως από τον Bran μιας και η ιστορία του ήταν πιο μπροστά."

 "Αντ 'αυτού, οι παραγωγοί αποφάσισαν ότι στην 6η σεζόν πρέπει να επιστρέψω ξανά με μεγαλύτερες ικανότητες και παρουσιάζουν την ιστορία μου με την
αρχική τριλογία του Star Wars."


Ποιες όμως θα είναι αυτές οι ικανότητες ; Όσοι έχουν διαβάσει το βιβλίο A Dance with Dragons γνωρίζουν ότι ο Bran θα μάθει να χρησιμοποιεί τις ικανότητές του και θα μπορεί να κοιτάξει στο παρελθόν, το παρόν και το μέλλον του Westeros κοιτάζοντας μέσα από τα μάτια των weirwood. Είπε λοιπόν:

  "Προηγουμένως ο Bran μπορούσε να έχει κάποιες αναλαμπές για το μέλλον ή το παρελθόν, αλλά ποτέ δεν είχε ο ίδιος τον έλεγχο της κατάστασης. Τώρα θα μπορεί να δει πολύ σημαντικά γεγονότα στο παρελθόν, το παρόν και το μέλλον αυτού του κόσμου και ο Bran θα παίξει μεγάλο ρόλο στην ιστορία της σειράς. Θα ανακαλύψει πόσο σημαντικές θα μπορούσαν να είναι οι ικανότητές του στο Μεγάλο Πόλεμο που έρχεται."

 Ο James Hibberd έγραψε ότι αυτή την σεζόν θα είναι ένα μεγάλο παιχνίδι για τον Bran, και o ηθοποιός είναι πολύ ενθουσιασμένος γι 'αυτό. Όταν ο Hibberd του ζήτησε την αντίδρασή του για την ανάγνωση των σεναρίων της 6ης σεζόν είπε: "Ω! Αυτές είναι οι καλύτερες σκηνές που έχω κάνει ποτέ" 


Το τελευταίο κομμάτι του παζλ είναι το κοράκι με τα τρία μάτια, ο μυστηριώδης άνθρωπος που γνωρίσαμε στο φινάλε της 4ης σεζόν και ο Bran είναι πολύ ενθουσιασμένος που ο Max von Sydow θα έχει το ρόλο στην 6η σεζόν. Ανέφερε ότι θα έχουν μερικές πολύ ωραίες στιγμές. 


[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.