Ο Kit Harington μισεί όταν οι άνθρωποι τραβάνε φωτογραφίες του χωρίς άδεια


Ο Kit Harington έδωσε συνέντευξη στο Vulture και μίλησε για το πόσο τον ενοχλεί να τραβάνε φωτογραφίες του, χωρίς άδεια.

Το Vulture ήθελε να μάθει αρκετά πράγματα αλλά ο ηθοποιός απέφυγε να απαντήσει στα περισσότερα. Αναφέρθηκε όμως σε προσωπικό ζήτημα και είπε τα εξής:

 "Σκέφτομαι ότι οι άνθρωποι που τραβάνε φωτογραφίες χωρίς την άδειά μου είναι αγένεια. Έχω ασχοληθεί πολύ με το θέμα αυτό. Υπάρχουν πολλά τηλέφωνα με κάμερα που δεν μπορείς να τα ελέγξεις. θυμώνω όταν γίνεται κάτι τέτοιο. Είναι απίστευτα αγενής συμπεριφορά. Είναι πολύ πιο σωστό να έρθει κάποιος και να μου ζητήσει μια φωτογραφία, και έτσι να έχω την ευκαιρία να πω ναι ή όχι. Αλλά για να τραβάνε φωτογραφίες μου, χωρίς άδεια, είναι εισβολή της ιδιωτικής ζωής. θα πρέπει να υπάρχει κατανόηση για το πώς αισθάνεται κάποιος άλλος όταν γίνεται αυτό το πράγμα. Αν δεν αρέσει στον εαυτό σας, τότε μην το κάνετε και σε άλλους ανθρώπους. Να είστε πιο ευγενικοί, γενικότερα. Γιατί μπορώ να σας πω, ότι είναι πολύ άβολα να τραβάνε όλη την ώρα φωτογραφίες της προσωπική ζωής χωρίς την άδειά σας."Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.