Ο Kristian Nairn μίλησε για την οντισιόν του Hodor και για ένα πιθανό remake του Game of Thrones!


Ο Kristian Nairn (Hodor) επισκέφθηκε πρόσφατα την Ινδία για να παρακολουθήσει το Delhi Comic Con.

Το Game of Thrones αρέσει πολύ στην Ινδία, στο σημείο όπου έχει υπάρξει συζήτηση για ένα ινδικό ριμέικ της σειράς. Εν τω μεταξύ, η The Times της Ινδίας πήρε συνέντευξη από τον Nair για την αρχική ακρόασή του Hodor, ο οποίος εργαζόταν ως DJ πριν πάρει το ρόλο.

  "Όταν με καλέσανε για να περάσω οντισιόν ήμουν σίγουρος ότι είχα κάτι. Ήταν μια περίεργη οντισιόν που έπρεπε να αποδείξω την ικανότητά να δείξω τα συναισθήματά μου χωρίς τη χρήση λέξεων. Θέλω να πιστεύω ότι είναι πιο εύκολο στα λόγια παρά στην πράξη. Τα υπόλοιπα, όπως λένε, είναι ιστορία".

  "Όταν άκουσα για πρώτη φορά το ρόλο, ένιωσα κάπως, και σκέφτηκα αλήθεια μόνο μια λέξη θα λέω; Αλλά μετά από λίγο, έμαθα να αγαπώ τον χαρακτήρα. Είναι πολύ διαφορετικό το ύφος της δράσης. Υπάρχει πολλή έκφραση στο πρόσωπο και τη γλώσσα του σώματος που εμπλέκονται.  Αγαπώ τον Hodor και θα μου λείψει πραγματικά όταν τελειώνει η σειρά".

 Sakshi Tanwar (Daenerys Targaryen)

Ο Nairn μίλησε ακόμη σχετικά με τη δυνατότητα ενός ινδού ριμέικ του Game of Thrones. Ακούσαμε πριν από λίγο καιρό ότι κάτι τέτοιο ήταν στα σκαριά. Είχαν βρεθεί ακόμη και Ινδοί ηθοποιοί που θα έπαιζαν τους ρόλους της Daenerys Targaryen, της Cersei Lannister, και του Jon Snow. Αυτό όμως για να γίνει πρέπει πρώτα να ολοκληρωθεί η σειρά του HBO.

 Ίσως μια ινδική εκδοχή να έχει ενδιαφέρον. Το βιβλίο είναι απίστευτο, οπότε θα είναι καλό να δούμε μια διαφορετική εκδοχή του.

Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.