Ο Mark Gatiss δεν θα επιστρέψει για την 6η σεζόν


Ο Mark Gatiss που έχει το ρόλο του Tycho Nestoris στο Game of Thrones και πήρε μέρος στην 4η και 5η σεζόν, έδωσε συνέντευξη στο Entertainment Weekly και επιβεβαίωσε ό,τι δεν θα συμμετέχει στη νέα σεζόν του Game of Thrones.

Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι Tycho δεν θα μπορούσε να επιστρέψει κάποια άλλη στιγμή στη σειρά. Στην 6η σεζόν θα δούμε την επιστροφή χαρακτήρων όπως του Bran Stark, ο οποίος δεν έπαιξε στην 5η σεζόν, της OSHA και του Rickon, και ίσως και άλλων ηθοποιών.

Δυστυχώς, ο Gatiss δεν έχει καμία ιδέα για το αν ο χαρακτήρας του θα επιστρέψει, παρόλο που ο ίδιος έχει ένα όραμα για το πώς θα μπορούσε να συμβεί αυτό. Είπε λοιπόν τα εξής:

 "Δεν έχω ελπίδες. Είχα δείπνο με τους εκτελεστικούς παραγωγούς Dan Weiss και David Benioff όταν ήμασταν στην Κροατία για τα γυρίσματα του περασμένου έτους και από αυτά που λέγαμε κατάλαβα ότι δύσκολα θα επιστρέψω. Θα πρέπει να υπάρχει σοβαρός λόγος για να γίνει αυτό. Ο καθένας στη σειρά θα μπορούσε να πεθάνει εκτός από μένα. Επειδή, προφανώς, το μόνο πρόσωπο που μπορεί να επιβιώσει είναι η τράπεζα."


Αν ο Tycho δεν επιστρέψει ποτέ, ίσως είναι και εξαιτίας της εμφάνισης και του χαρακτήρα που συμπεριφέρεται διαφορετικά στα βιβλία σε σχέση με τη σειρά. Στην σειρά, ο Tycho ποτέ δεν αφήνει τη θέση του στον Braavos και όλοι τον έχουν ανάγκη. Στο A Dance of Dragons, ωστόσο, ο Tycho Nestoris ταξιδεύει με τον Stannis στο Westeros κατά τη διάρκεια μιας χιονοθύελλας.

 Παρόλα αυτά, δεν θα εκπλαγούμε αν δούμε τον Gatiss να επιστρέφει κάποια στιγμή. Η σειρά χρειάζεται τη Σιδήρου Τράπεζα και το Στέμμα εξακολουθεί να είναι υπερχρεωμένο. Οι Lannisters μπορεί πάντα να πληρώνουν τα χρέη τους, αλλά η Τράπεζα τα συλλέγει πάντα.


[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.