Το Netflix ισχυρίζεται ότι μία από τις σειρές του είναι πιο δημοφιλής από το Game of Thrones!


Λίγες μέρες πριν είχαμε αναφερθεί σε μια μελέτη που κατέληξε στο συμπέρασμα ότι οι περισσότεροι άνθρωποι ήθελαν να παρακολουθήσουν το Game of Thrones από οποιοδήποτε άλλη σειρά.

Η έρευνα που διεξήγε το Parrot Analytics τοποθέτησε το Game of Thrones πρώτο στη λίστα με τις σειρές που ο κόσμος επιλέγει να παρακολουθήσει. Στη δεύτερη θέση βρίσκεται το Narcos, μια πολύ καλή σειρά που αφηγείται την προσπάθεια δύο αστυνομικών να συλλάβουν τον μεγαλέμπορο ναρκωτικών Pablo Escobar.


O διευθυντής προγράμματος του Netflix, Ted Sarandos, ισχυρίζεται πως το Narcos έπρεπε να βρίσκεται στην κορυφή. "Είμαστε ικανοποιημένοι με τη δεύτερη θέση, αλλά σκεφτείτε πως το Game of Thrones είναι πρώτο γιατί δεν γίνεται καταμέτρηση όλων των συσκευών".

Για να συγκεντρώσει τα στοιχεία, η εταιρεία ερευνών εξετάζει το πόσο συχνά οι άνθρωποι αναφέρουν ότι θέλουν να δουν ένα συγκεκριμένο show, και πόσο παθιασμένοι είναι γι 'αυτό. Τα δεδομένα επιλέγονται από πολλές πλατφόρμες, συμπεριλαμβανομένων των κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης, τα blogging sites, peer-to-peer πρωτόκολλα, και πολλά άλλα.


Παρακάτω ο δικός μας Pedro Pascal (Oberyn Martell) που έπαιξε τον ρόλο του Javier Peña, έναν από τους αστυνομικούς που κυνήγησαν τον Pablo Escobar.

 
 


Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.