Διαδραστικό χρονολόγιο της εξέγερσης του Robert Baratheon

Έχετε ποτέ αναρωτηθεί που ήταν ο Ned Stark όταν ο Rhaegar Targaryen και η Lyanna Stark κατέφυγαν στον Πύργο της Χαράς στο Dorne;

Ακόμη τι έκανε ο Jaime Lannister όταν ο Robert Baratheon βάδιζε προς την μάχη της Τρίαινας; Το Plotist δημιούργησε ένα διαδραστικό χρονολόγιο της εξέγερσης του Robert χρησιμοποιώντας μια εφαρμογή. Τα γεγονότα που οδήγησαν μέχρι την έναρξη του Game of Thrones είναι ένα πολυσυζητημένο θέμα μεταξύ των φαν της σειράς, και η εφαρμογή ήρθε για να βοηθήσει.


Ο δημιουργός του Plotist, σχεδίασε την εφαρμογή με την αρχική ιδέα της ύπαρξης κάπου να αποθηκεύσει τις σημειώσεις του, έτσι ώστε να μπορεί εύκολα να αναζητήσει κάτι μέσα από αυτά και τώρα ο στόχος έχει επεκταθεί και σε άλλους συγγραφείς, καθώς και στους φανς.

Μια ιστορία που πάντα μας κίνησε την περιέργεια είναι αυτή που επισκιάζει όλη τη σειρά, δηλαδή η απαγωγή της Lyanna Stark. Είναι μια περίοδος γεμάτη από συναρπαστικούς και ρομαντικούς χαρακτήρες.

Ο χάρτης είναι πολύ λεπτομερείς, και ενώ σήμερα υπάρχουν μόνο έξι χαρακτήρες που αναγράφονται, ελπίζουμε ότι θα προστεθούν και άλλοι στο μέλλον. Προς το παρόν, μπορείτε να δείτε τους Brandon, Ned, και Lyanna Stark τι κάνουν μέχρι το τέλος της εξέγερσης του Robert. Φυσικά, τον Robert Baratheon και Rhaegar Targaryen που είναι επίσης στο χρονολόγιο μαζί με τον Jaime Lannister.

Μπορείτε να δείτε ότι, ενώ ο Rhaegar Targaryen βάδιζε προς την μάχη της Τρίαινας, ο άνθρωπος που θα παίξει σημαντικό ρόλο στο Westeros, ο Jaime Lannister, θα παραμείνει στο King’s Landing για την φύλαξη του βασιλιά Aerys. Αν ο Aerys δεν ήταν τόσο ζηλιάρης και παρανοϊκός, μπορεί να είχε τη δυνατότητα να πάρει και αυτός μέρος στην μάχη της Τρίαινας, και να είχαμε καταλήξει σε διαφορετικό αποτέλεσμα.

Με την 6η σεζόν να υπόσχεται μια σκηνή στον Πύργο της Χαράς σε flashback, μπορούμε να πάρουμε μια ιδέα για το τι έγινε εκεί κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Κάντε κλικ εδώ για να δείτε την διαδραστική εκδοχή του χρονοδιαγράμματος της εξέγερσης του Robert.
Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.