Ο Tim Plester μίλησε για τον Κόκκινο γάμο και για την πιθανή επιστροφή του στο Game of Thrones


Σε μια νέα συνέντευξη από ένα βρετανικό περιοδικό, μας δίνει την ευκαιρία να μάθουμε περισσότερα για τους Frey.

Ο Βρετανός ηθοποιός Tim Plester, ο οποίος έπαιξε τον Black Walder στην 3η σεζόν, έδωσε συνέντευξη στο τεύχος Νοεμβρίου του περιοδικού Letterbox και μίλησε για την εμπειρία του σχετικά με το Game of Thrones και κατά πόσον θα μπορούσαμε να τον δούμε και πάλι .

Ο Plester έχει εμφανιστεί και σε άλλες παραγωγές συμπεριλαμβανομένων των ιστορικών σειρών Wolf Hall, crime drama WPC 56, και στην κωμωδία Galavant, καθώς και σε ταινίες όπως το kick-ass, Bone in the Throat και Cuban Fury. Παρά το βιογραφικό του, ο ηθοποιός παραδέχεται ότι αν και εμφανίζονται μόνο σε δύο επεισόδια του Game of Thrones είναι ίσως το μοναδικό πράγμα που τον ρωτάνε περισσότερο για το ρόλο του.

Για τον Κόκκινο Γάμο, λέει, "Μας πήρε μια ολόκληρη εβδομάδα για να ολοκληρωθεί και οι σκηνές γυριζόντουσαν κυρίως βράδυ. Το τελικό αποτέλεσμα ήταν φοβερό".

Όσο για το αν θα δούμε τον Black Walder και πάλι, ο Plester έδωσε ενδιαφέρουσα απάντηση.

"Όπως θα περιμένατε σε μια τόσο φαινομενικά δημοφιλή τηλεοπτική σειρά, υπάρχει ένα περίπλοκο πέπλο μυστικότητας που περιβάλλει τυχόν μελλοντικές ιστορίες, και ως ηθοποιός δεν γνωρίζω το πλήρες σενάριο, παρά μόνο τις σκηνές που αναφέρονται συγκεκριμένα στο ρόλο μου. Και ακόμα και τότε, δεν μαθαίνουμε το σενάριο αμέσως για να περιορίσει η παραγωγή τις πιθανότητες για τυχόν διαρροές. Έτσι, ναι, όταν οι άνθρωποι με ρωτούν αν θα επιστρέψω όλα είναι πιθανά γιατί δεν είμαι νεκρός ακόμη, και έτσι υπάρχει πάντα μια ευκαιρία για επιστροφή".


Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.