Ανακοινώθηκε η επίσημη ημερομηνία για την πρεμιέρα της 6ης season του Game Of ThronesΓια όσους υπολόγιζαν πως η πρεμιέρα της 6ης season του Game Of Thrones θα είναι την τελευταία Κυριακή του Απριλίου ''έπεσαν'' μέσα.

Σύμφωνα με το ΗΒΟ ο νέος κύκλος της σειράς θα κάνει πρεμιέρα μετά το τέλος της σειράς Vinyl, και συγκεκριμένα στις 24 Απριλίου, δύο βδομάδες αργότερα από τα συνηθισμένα.
Αν και υπήρχαν αρκετές ερωτήσεις αν το ΗΒΟ με την παράταση της έναρξης της νέας season, θέλει να δώσει χρόνο στον GRR Martin να ολοκληρώσει το The Winds Of Winter, όπως ήταν φυσικό δεν απαντήθηκαν από τους υπευθύνους του καναλιού. Βέβαια όπως εικάζεται όλα είναι θέμα marketing καθώς το συνδρομητικό κανάλι στοχεύει η σειρά να κερδίσει όσα περισσότερα βραβεία EMMY αυτή την χρονιά. Με την παράταση αυτή καταφέρνει το φινάλε της 6ης season να είναι λίγο πριν την έναρξη της ψηφοφορίας των βραβείων στις 24 Ιουνίου, με αποτέλεσμα ο έκτος κύκλος να είναι ''φρέσκος'' στην μνήμη όσων ψηφίσουν!


Τώρα πια κάνουμε υπομονή καθώς το trailer για την 6η season δεν θα αργήσει να έρθει!!! Μέχρι τότε ας δούμε ξανά το teaser-trailer που είχε κυκλοφορήσει!
Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.