Το Πανεπιστήμιο της Βιρτζίνια συνδυάζει σε μάθημα το Game of Thrones με την Μεσαιωνική Ιστορία! (Video)


Το τεχνολογικό πανεπιστήμιο της Βιρτζίνια θα μελετήσει την μεσαιωνική ιστορία μέσω του Game of Thrones!


Ο τηλεοπτικός σταθμός WSLS-10 της Βιρτζίνια επισκέφθηκε πρόσφατα μια τάξη και μίλησε με τον καθηγητή Matthew Gabriele, για το πάθος του με τις μεσαιωνικές σπουδές και την αγάπη του για το Game of Thrones. Το μάθημα που θα διδάξει στους φοιτητές θα επικεντρώνεται σε τρία βασικά θέματα: την εξουσία και την πολιτική, τον ρόλο των γυναικών, και το στοιχείο της φαντασίας με τους δράκους.

"Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν έχουν διαβάσει ένα ακαδημαϊκό βιβλίο ιστορίας για το Μεσαίωνα, αλλά πολλοί άνθρωποι έχουν δει το Game of Thrones. Αυτό θα βοηθήσει να τους δείξω ότι η γέφυρα που συνδέει την ακαδημαϊκή μελέτη με την πιο δημοφιλής μελέτη είναι εξαιρετικά σημαντικό", δήλωσε ο Gabriele.


Οι μαθητές παρακολουθούν τρία επεισόδια από την 1η σεζόν και έτσι τους παρέχει αναλύσεις για την σειρά, τον πολιτισμό κατά τον Μεσαίωνα, και τα πραγματικά ιστορικά γεγονότα. "Κάποιος μπορεί να νομίζει ότι αυτό είναι εύκολο, υπάρχει όμως πολλή κριτική σκέψη, έρευνα και ανάλυση," είπε ο μαθητής Nate Axt.


Ο Gabriele ελπίζει ότι οι μαθητές θα δείξουν ενδιαφέρον με αυτό τον τρόπο ανάλυσης και μάθησης και θα μείνουν ικανοποιημένοι με τη μεσαιωνική ιστορία και πώς τα θέματα από την σειρά ταιριάζουν στον κόσμο μας σήμερα. 
Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.