Ο George R.R Martin επαινεί τους καλλιτέχνες που σχετίζονται με το A Song of Ice and Fire


Πρόσφατα ο George R.R. Martin μίλησε για ένα από τα αγαπημένα του θέματα:. Τα βραβεία Hugos που απονέμονται σε ετήσια βάση για να τιμήσουν τα καλύτερα έργα επιστημονικής φαντασίας.

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι προτάσεις του περιλαμβάνουν ανθρώπους με τους οποίους δούλευε για πολλά χρόνια και σχετίζονται με το A Song of Ice and Fire.

Πρώτη είναι η Magali Villeneuve, μια Γαλλίδα καλλιτέχνης που εργάστηκε για το ημερολόγιο του A Song of Ice and Fire 2016. Ο Martin μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την δουλειά και το αποτέλεσμά της. Η Magali δεν έχει ποτέ προταθεί για το βραβείο Hugo και ίσως ήρθε η ώρα της όπως ανέφερε ο Συγγραφέας.


Ο Martin εξήρε επίσης τον Gary Gianni, ο οποίος εργάστηκε για το ημερολόγιο του 2014 A Song of Ice and Fire 2014. Ήταν μια συλλογή διηγημάτων που αφηγείται την ιστορία του Dunk and Egg, μια ιστορία που συζητείται έντονα στ Westeros. Ο Gianni δεν έχει ποτέ προταθεί για βραβείο Hugo, παρά την καλή δουλειά που έχει κάνει.


Martin μίλησε επίσης για τον John Picacio και Michael Komarck,, καθένας από τους οποίους συνέβαλαν στην δημιουργία των βιβλίων Wild Cards, ενός superhero και μια επιστημονικής φαντασίας σειρά που επεξεργάζεται ο Martin.
Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.