Το HBO διαπραγματεύεται για την 8η σεζόν του Game of Thrones


Χθες το βράδυ, το HBO παραβρέθηκε στην Τηλεοπτική Ένωση Κριτικών, αλλά δεν υπήρχαν πολλά νέα σχετικά με την 6η σεζόν του Game of Thrones.

Σήμερα μάθαμε ότι το Game of Thrones θα επιστρέψει την Κυριακή 24 Απριλίου. Είχαμε όμως ένα ακόμη μεγάλο νέο, ο πρόεδρος του HBO Michael Lombardo μίλησε στους δημοσιογράφους για την σειρά και αναφέρθηκε σε μία ακόμη μεγάλη είδηση. Η παραγωγή του HBO είναι σε διαπραγματεύσεις  με τους Benioff και Weiss όχι μόνο για μια πλήρη 7η σεζόν, αλλά και για μια πλήρη 8η σεζόν.

Η τελευταία φορά που ο Lombardo μίλησε γι'αυτο το θέμα ήταν στο τέλος του περασμένου καλοκαιριού, ​όταν είπε ότι το GOT θα έχει και όγδοη σεζόν (διαβάστε εδώ). Αλλά υπήρχαν αναφορές ότι μια όγδοη σεζόν θα μπορούσε να ήταν η 7η στην ουσία χωρισμένη στα δύο όπως έγινε με το Mad Men και το Breaking Bad.

 Πολλοί αναρωτήθηκαν αν θα υπήρχε μια πλήρης έβδομη σεζόν, και η όγδοη να είναι μικρότερη, με τέσσερα ή πέντε το πολύ επεισόδια, αλλά η δήλωση του Lombardo ήταν σαφές: Η σειρά δεν αναμένεται να κάνει μια σεζόν που θα ολοκληρωθεί σε δύο μέρη. θα είναι πλήρεις. Τέλος ο Lombardo δεν επιβεβαίωσε ότι η 8η σεζόν θα είναι η τελευταία.

Αυτό δεν είναι μόνο μεγάλη είδηση ​​για τους θεατές, είναι μεγάλη είδηση και ​​για το καστ, που έχουν συμβόλαιο μόνο μέχρι το τέλος της έβδομης σεζόν.


Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.