Το HBO σχεδιάζει την επέκταση μετάδοσης της υπηρεσίας streaming στην Ευρώπη


Το HBO Now ανακοίνωσε αυτή την εβδομάδα ότι σχεδιάζει την επέκταση μετάδοσης της υπηρεσίας streaming στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Ευρώπη.

Εκτός από τις ΗΠΑ, το HBO Now έχει μια αποκλειστική συμφωνία, μέσω του HBO Nordic, η οποία καλύπτει τη Σουηδία, τη Νορβηγία, τη Φινλανδία και τη Δανία. Στο τέλος του περασμένου έτους, το δίκτυο άρχισε να προσφέρει συνεχή ροή στην Κολομβία, κάνοντας σχέδια να επεκταθεί περαιτέρω στην Λατινική Αμερική.

Τώρα, το HBO ανακοίνωσε ότι θα προσφέρει την υπηρεσία streaming στην Ισπανία. Τι είναι όμως αυτό που το κάνει τόσο πολύ ενδιαφέρον; H Ισπανική υπηρεσία streaming δεν θα προσφέρεται παράλληλα ή ως συμπλήρωμα στην επιλογή συνδρομητικής υπηρεσίας. Αντ 'αυτού, θα την αντικαταστήσει, αναγκάζοντας εκείνους που θέλουν να παρακολουθήσουν την σειρά να εγγραφούν στην υπηρεσία streaming.Σύμφωνα με το Bloomberg, η ισπανική υπηρεσία streaming θα λειτουργεί μέσω του HBO Nordic. Η Ισπανία παρέχει πολύ υψηλό επίπεδο υψηλής ταχύτητας στους χρήστες ευρυζωνικών συνδέσεων. Υπάρχουν πολλές άλλες υπηρεσίες streaming, συμπεριλαμβανομένων των Netflix, Telefonica SA, και Vodafone.

Η πειρατεία είναι επίσης ένα πρόβλημα. Όπως σημειώνει το άρθρο του Bloomberg, πολλοί άνθρωποι στην Ισπανία έχουν συνηθίσει να παρακολουθούν Live τα βίντεο χωρίς να πληρώνουν κάτι. Ίσως το HBO πιστεύει ότι μπορεί να περιορίσει το θέμα αυτό, το οποίο σε καμία περίπτωση δεν περιορίζεται μόνο στην Ισπανία.

Η Ισπανία είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου. Ο Simon Sutton, πρόεδρος του HBO διανομής διεθνών περιεχομένου, δήλωσε ότι το σχέδιο είναι να επεκταθεί η υπηρεσία σε περισσότερες χώρες τους επόμενους μήνες. "Η Ισπανία δεν είναι η πρώτη και δεν θα είναι η τελευταία", είπε.

Λέτε να έρθει και στην Ελλάδα η υπηρεσία του HBO ; Θα είχε πολύ ενδιαφέρον!Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.