Η Uproxx κατατάσσει το 9ο επεισόδιο κάθε σεζόν του Game of Thrones από το καλύτερο προς το χειρότερο! (Video)


Κάθε σεζόν, το Game of Thrones μας προσφέρει απίστευτες συγκινήσεις.

Ειδικά όταν φτάνει το 9ο επεισόδιο, βλέπουμε μεγάλα γεγονότα και μας ανεβαίνει η αδρεναλίνη στα ύψη.

Στην 1η σεζόν, παθαίνουμε το πρώτο σοκ με τον αποκεφαλισμό του Ned Stark στο επεισόδιο  "Baelor." Στην 2η σεζόν, παρακολουθούμε την πρώτη μεγάλη μάχη με τον Stannis να επιτίθεται στο  King’s Landing στο επεισόδιο "Blackwater". Η 3η σεζόν μας έδωσε ένα κορυφαίο 9ο επεισόδιο με το "The Rains of Castamere" και την προδοσία που υπέστη ο Οίκος Stark. Στην 4η σεζόν παρακολουθήσαμε μία ακόμη φοβερή μάχη στο Castle Black με το "The Watchers on the Wall," και στην 5η σεζόν είδαμε στο Dance with Dragons, την Shireen Baratheon να καίγεται και στη συνέχεια τους Sons of the Harpy να περικυκλώνουν την Daenerys, και να σώζεται τελικά με την φοβερή έλευση του Δράκου Drogon.  

Το 9ο επεισόδιο κάθε σεζόν, είναι μια μεγάλη υπόθεση.

Η ιστοσελίδα Uproxx δημιούργησε ένα βίντεο με τα ένατα επεισόδια κάθε σεζόν, κατατάσσοντας τα από το καλύτερο προς στο χειρότερο.Ποιο είναι το πλεονέκτημα κάθε επεισοδίου σε σχέση με κάποιο άλλο; Τι είναι αυτό που μας κάνει να επιλέγουμε ποιο είναι το καλύτερο; Πείτε μας, εσείς τι θα επιλέγατε σαν το καλύτερο και γιατί;

  1. “The Rains of Castamere”
  2. “Baelor”
  3. “Blackwater”
  4. “The Watchers on the Wall”
  5. “The Dance of Dragons”
Στην 4η και 5η σεζόν τα όγδοα επεισόδια θα λέγαμε ότι ήταν το ίδιο καταπληκτικά με τα ένατα. Ειδικά το Hardhome ήταν κορυφαίο!


Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.