Πόσο θα επηρεάσει η καθυστέρηση του The Winds of Winter την προβολή της 6ης σεζόν του Game of Thrones;


Μετά την ανακοίνωση του George R.R. Martin ότι δεν θα προλάβει να κυκλοφορήσει το νέο βιβλίο The Winds of Winter, πριν την πρεμιέρα της 6ης σεζόν, αρκετοί ήταν αυτοί που αναρωτήθηκαν αν θα επηρεαστεί ο κόσμος και θα παρακολουθήσουν ή όχι τη σειρά.

Σύμφωνα με αναφορές οι περισσότεροι φαν θα το δουν. Άλλοι πιστεύουν ότι η σειρά θα χωριστεί από τα βιβλία σε μεγάλο βαθμό, ώστε αυτά που θα παρακολουθήσουν στην τηλεόραση, δεν θα τους επηρεάσει αρνητικά στην ανάγνωση των βιβλίων. Λίγοι είναι αυτοί που για χάρη του βιβλίου δεν θα μπουν στο πειρασμό να δουν την 6η σεζόν.

Υπήρξε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση σε σχόλια σχετικά με τη φύση των Spoilers, και πόσα η 6 σεζόν θα έχει. Αν και πιστεύουμε ότι πολλά πράγματα θα είναι διαφορετικά, το γενικό περίγραμμα της ιστορίας θα είναι το ίδιο στη σειρά και στα βιβλία στο τέλος.

Το βασικό σενάριο της ιστορίας θα εξακολουθεί να είναι ως επί το πλείστον το ίδιο. Οι μοίρες των μεγαλύτερων χαρακτήρων θα είναι η ίδια.

Το ταξίδι είναι πιο σημαντικό από τον προορισμό, οπότε η σειρά θα φτάσει στον ίδιο προορισμό των βιβλίων από ένα διαφορετικό μονοπάτι. Οπότε αν δούμε την ίδια ιστορία από πολλαπλές οπτικές γωνίες θα είναι και πιο πλούσια.

Πιστεύουμε ότι το τέλος της σειράς και των βιβλίων θα είναι το ίδιο. Οι παραγωγοί David Benioff και Dan Weiss μιλάνε συχνά με τον Martin για το που πάνε τα βιβλία, ώστε να φτάσουν στο ίδιο σημείο. Αυτό ίσως το κάνει ο καθένας με το δικό του τρόπο.


Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.