5+1 ισχυρότερα αντικείμενα στο Game Of Thrones


Εξουσία, δύναμη, χάος….

Ας μην γελιόμαστε. Το χρήμα κινεί τον κόσμο και στο GoT αλλά δεν αποτελεί το μοναδικό στοιχείο για μια νίκη. Ναι, σου παρέχει άνεση, στρατό, εξουσία αλλά αν τα θέλεις όλα όπως ο Μικροδάχτυλος καλό θα ήταν να προσέξεις τις παρακάτω αναφορές και να αποκτήσεις τα αντικείμενα για το καλό σου.

1.Wildfire- Είδαμε την επική του δύναμη (και ελπίζουμε να την ξαναδούμε). Το υγρό πυρ για πολλούς αποτελεί τον τέλειο συνδυασμό όπλου για να αφανίσετε τον ανταγωνισμό σε μια μάχη. Οι υπέροχες πράσινες φλόγες θα σας μαγέψουν και κάψουν στο πέρασμα τους τα πάντα,. Αρκετά επικίνδυνο στην χρήση και μη γνωρίζοντας αν έχει επιπτώσεις στους Λευκούς που καταφθάνουν (καααααποια στιγμή), η άγρια φλόγα θα κάνει τους εχθρούς σας να τρέμουν και θα σας αποφέρει μια ολοκληρωτική νίκη από απόσταση ασφαλείας. 


2.Βαλυριανό ατσάλι - μια μοναδική τέχνη, χαμένη στα ερείπια της Βαλύρια φέρνει στον κόσμο του Γούεστερος το μοναδικό αυτό υλικό σε μορφή ξίφους, που νικά (όπως είδαμε στην σειρά) και white walkers. Τα εναπομείναντα σπαθιά μετρούνται στα δάχτυλα και κατατάσσονται σίγουρα στα ισχυρότερα αντικείμενα. Έξτρα πόντοι για το πρεστίζ που αποκτά ο ιδιοκτήτης τους. 


3.Δρακόγυαλο – Άλλο ένα «χαμένο» αντικείμενο που προέρχεται από την Βαλύρια (και το Ντράγκονστοουν για τους γνώστες των βιβλίων). Το δρακόγυαλο θα μπορούσε να σας σώσει από τους walkers που αποτελούν την μεγαλύτερη απειλή σας. Ο οψιδιανός είναι ένα μαύρο πέτρωμα με μαγικές ιδιότητες που πιθανό να σώσει την αγαπημένη σας όπως στην περίπτωση Σαμ στο δάσος. 


4.Δρεπάνι – Το δρεπάνι του Τείχους αποτέλεσε ένα φοβερό όπλο ενάντια στους Άγριους που προσπάθησαν να σκαρφαλώσουν. Από την άποψη της ωμής βίας το δρεπάνι είναι το καλύτερο. Τεράστιο αμυντικό σύστημα, ασταμάτητο, εντελώς καταστροφικό που απλά δεν επιβιώνεις.


5.Δηλητήρια – Ακούγεται ευτελές αλλά δεν είναι. Δείτε πόσοι μας άφησαν χρόνους εξαιτίας τους. Όταν μια σταγόνα μπορεί να γυρίσει τον κόσμο ανάποδα τα δηλητήρια όπως ο Στραγγαλιστής μπορούν να ξεπαστρέψουν χιλιάδες εχθρούς σας, ακόμη και τον ίδιο τον βασιλιά. 


6. Μπάλες φωτιάς των Παιδιών του Δάσους -  Τα παιδιά του δάσους είναι μια αρχαία φυλή ισχυρών όντων που θεωρούνταν εξαφανισμένα μέχρι που είδαμε ένα στην 4η σεζόν όταν αποχαιρετίσαμε τον Μπράν και ΣΙΑ. Με την βοήθεια και φλογοδύναμη του Παιδιού ο Μπραν σώθηκε από τους σκελετούς που τον απειλούσαν. Με έναν τέτοιο σύμμαχο μπορούσατε να κερδίσετε μια μάχη στις εξαιρετικά σημαντικές εποχές που έρχονται.Honorable mentions
Μιας και μιλάμε για αντικείμενα δεν θα αναφερθώ στην δύναμη των δράκων, των ανταρόλυκων ή τη μαγεία του Κόκκινου θεού. Αξίζει να σημειώσουμε λοιπόν:

Τον Σιδερένιο Θρόνο που αποτελεί την πηγή εξουσίας στα Επτά Βασίλεια και αν έχεις θρονιαστεί πάνω του μπορείς να κάνεις πολλά ρισκάροντας καθημερινά όμως το κεφάλι σου.

Την λεπίδα των Walkers. Οι παγωμένοι δαίμονες κυκλοφορούν και θερίζουν με τις παγωμένες λεπίδες τους.

Το Κέρας του Χειμώνα. Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα στοιχεία. Ο Joramun, ένας αρχαίος βασιλιάς Πέρα από το Τοίχος οδήγησε τους Ελεύθερους Ανθρώπους ενάντια στους walkers μαζί με τους προγόνους του οίκου Σταρκ. Νίκησαν τον Βασιλιάς της Νύχτας και το κέρας του που λέγεται ότι κατείχε τη δύναμη να ρίξει Τοίχος. Λέγεται επίσης ότι το κέρας μπορεί να καλέσει γίγαντες. Και μιας και το κέρας ποζάρει στο νέο βιβλίο του Μάρτιν (αναμένεται) μάλλον αποτελεί σημαντικό αντικείμενο.


Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.