Ματωμένη Πύλη


Η Ματωμένη Πύλη είναι μια σειρά από επάλξεις στον ορεινό δρόμο που οδηγεί στην Κοιλάδα των Άρρυν μέσω των Βουνών της Σελήνης.


Η Πύλη βρίσκεται νοτιοδυτικά του Eyrie και βορειοδυτικά του Redfort. Υπάρχουν δύο μεγάλα στηθαία χτισμένα πάνω στην βουνίσια πέτρα. Το στενό πέρασμα που φτάνει στην Πύλη παρακολουθείται από παρατηρητήρια, τα οποία ενώνονται με μια σκεπαστή γέφυρα από γκρίζα πέτρα που κάνει καμάρα πάνω από το δρόμο. Η πύλη έχει τον δικό της διοικητή, στον οποίο δίνεται ο τίτλος Ιππότης της Πύλης. Ο Ιππότης ρωτά παραδοσιακά «Ποιος θα περάσει τη Ματωμένη Πύλη;» σε όσους θελήσουν να την περάσουν. 


Η Πύλη κατασκευάστηκε αρχικά από τους Πρώτους Ανθρώπους ως τοίχος από ακατέργαστες, χωρίς κονίαμα πέτρες, με τον δακτυλικό τρόπο των οχυρών των Πρώτων Ανθρώπων και ανακατασκευάστηκε στην σημερινή της μορφή κατά τη διάρκεια της διακυβέρνησης του Osric Arryn του Πέμπτου, Βασιλιά του Βουνού και της Κοιλάδας. Κατά τη διάρκεια της Εποχής των Ηρώων, δεκάδες στρατιές διαλύθηκαν πάνω στην Πύλη. Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.