Η Emilia Clarke και ο Charles Dance στην ταινία '' Me Before You '' (VID)
Πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησε το τρέιλερ της ταινίας '' Me Before You '' όπου πρωταγωνιστεί η Emilia Clarke και είναι βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο της Moyes Jojo. Το περιεχόμενο της ταινίας διηγείται την ιστορία της Louisa (Emilia) και του Wiliam (Claflin) και κάνει πρεμιέρα στις 30 Ιουνίου 2016.

Πιο συγκεκριμένα η Λου Κλαρκ ξέρει ένα σωρό πράγματα. Ξέρει πόσα βήματα μπορεί να κάνει κάποιος για να διασχίσει την απόσταση που χωρίζει τη στάση του λεωφορείου από το πατρικό της. Ξέρει ότι απολαμβάνει τη δουλειά της και ότι πιθανότατα δεν είναι στ’ αλήθεια ερωτευμένη με το αγόρι της, τον Πάτρικ. Αυτό που δεν ξέρει είναι ότι πολύ σύντομα θα χάσει τη δουλειά της. Δεν ξέρει, επίσης, ότι όλα όσα ήξερε, τα οποία την έκαναν να νιώθει ισορροπημένη και λογική, πρόκειται να ανατραπούν και να αλλάξουν για πάντα.

Ο Γουίλ Τρέινορ ξέρει πολύ καλά ότι το ατύχημά του και η καταδίκη του σε ισόβια αναπηρία τού έχουν στερήσει κάθε ίχνος πάθους για ζωή. Ξέρει, ακόμα, ότι τα πάντα τού φαίνονται αδιάφορα, όπως επίσης με ποιον ακριβώς τρόπο θα βάλει ένα τέλος σε αυτή την ανυπόφορη φάρσα. Αυτό που δεν ξέρει είναι ότι η Λου θα εισβάλει στη ζωή του σαν έκρηξη από χρώμα και φως. Δεν ξέρει ότι, άθελά της, αυτή η παράξενη γυναίκα θα κάμψει τις αντιστάσεις του.
Τελικά, κανένας από τους δύο δεν μπορεί να φανταστεί πόσο βαθιά θα είναι η αλλαγή που θα προκαλέσουν ο ένας στον άλλο, πόσο ανεξίτηλα θα σφραγίσει την ύπαρξη του καθενός η συνάντηση, η γνωριμία, ο έρωτάς τους.

Στην ταινία πρωταγωνιστεί επίσης και ένας γνώριμος σε εμάς ηθοποιός, όπου δεν είναι άλλος από τον Charles Dance όπου υποδύεται τον πατέρα του Wiliam!

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας, όπου βλέπουμε την Emilia σε έναν διαφορετικό ρόλο από ότι την έχουμε δει έως τώρα!Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.