Ο σχεδιαστής της μουσικής εισαγωγής του Game of Thrones, Angus Wall μίλησε για την επιτυχία του Soundtrack!


Μέχρι τώρα, ακόμη και αυτοί που δεν παρακολουθούν το Game of Thrones ίσως έχουν ακούσει  κάποια έκδοση του Soundtrack της σειράς.

Η μουσική εισαγωγή, η οποία μας παρουσιάζει ένα χάρτη του Westeros και του Essos, προσανατολίζει τους θεατές με το φανταστικό κόσμο, όπου εξελίσσεται η ιστορία, και το κάνει με ένα κομψό και εντυπωσιακό τρόπο. ο συγγραφέας Eric Thurm μίλησε για το Game of Thrones intro, και συγκεκριμένα για την ομορφιά και τη χρησιμότητά του.

Ο Thurm είχε επαφές επίσης με τον Angus Wall, του οποίου η εταιρεία ήταν υπεύθυνη για το σχεδιασμό των τίτλων της σειράς. 

 Όταν ο Wall σκέφτηκε πως θα μπορούσε να ήταν η μουσική εισαγωγή του Game of Thrones, πολλά έγιναν αναγκαστικά. Η σειρά καλύπτει ένα ευρύ γεωγραφικό χώρο, και οι παραγωγοί φοβόντουσαν ότι οι θεατές θα μπερδευτούν. Σχετικά με το σκοπό του τίτλου, ο Wall είπε "έχει μια συγκεκριμένη λειτουργία στον κόσμο της σειράς, που χρησιμεύει ως μύθος".

Σύμφωνα με τον Wall, το intro του Game of Thrones μπορεί να έχει τις ρίζες του σε μια σειρά που δεν θα περιμένατε: The Sopranos. Ο Wall είναι φαν της σειράς και θεωρεί ότι η εν λόγω εκπομπή έχει περισσότερα κοινά με την εισαγωγή του Game of Thrones από ότι μπορείτε να σκεφτείτε. Το Sopranos δείχνει τον πρωταγωνιστή Tony Soprano να οδηγεί μέσα από το New Jersey, στο δικό του βασίλειο, με τον ίδιο τρόπο γίνεται και η εισαγωγή του Game of Thrones που μας ταξιδεύει μέσα από τα Επτά Βασίλεια και πέρα.


Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.