Το Game of Thrones είναι υποψήφιο για μίνι Βραβεία


Το Game of Thrones, η Maisie Williams και ένα δημοφιλές GIF έχουν προταθεί για τα Shorty
Awards, τα οποία είναι τιμητικές διακρίσεις για αριστεία στα social media.

Τα μίνι βραβεία χωρίζονται σε δύο κατηγορίες: Σε αυτά που έχουν μεγάλη επιρροή και σε εμπορικά. Και οι τρεις από τους υποψηφίους μας εμπίπτουν στη δεύτερη κατηγορία. Οι νικητές επιλέγονται μέσω ενός συνδυασμού ψήφων από το κοινό και τα αποτελέσματα από την The Real Time Academy, τα μέλη της οποίας είναι η Jenna Marbles και Arianna Huffington.

Οι υποψήφιοι κρίνονται για την ποιότητα και την πρωτοτυπία του περιεχομένου τους σε όλες τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, στην καινοτομία χρήσης πολυμέσων, στην αλληλεπίδραση με τους φαν, τους φίλους και τους κριτικούς και την συνολική τους επίδραση στον κόσμο.

Το Game of Thrones είναι υποψήφιο για καλύτερη τηλεοπτική σειρά, επικαλούμενη τη δημοτικότητά του σε όλες τις πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης, την εικονική αλληλεπίδραση με τους φαν και τους χαρακτήρες του καστ.

Το GIF του βασιλιά της νύχτας από το "Hardhome" που σηκώνει τα χέρια του ταυτόχρονα για να αναστήσει τους νεκρούς και που χλευάσει τον Jon Snow, ονομάστηκε "Come at me, Bro" από το διαδίκτυο, και είναι υποψήφιο για το GIF της χρονιάς.

Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, η Maisie Williams είναι υποψήφια για την καλύτερη ηθοποιό και κυρίως για την έναρξη του δικού της κανάλι στο YouTube.

Μπορείτε να δείξετε την υποστήριξή σας για το Game of thrones ψηφίζοντας εδώ. Η περίοδος της ψηφοφορίας άρχισε στις 19η Ιανουαρίου και θα διαρκέσει μέχρι τις 18 Φεβρουαρίου.

Οι νικητές θα ανακοινωθούν στην τελετή απονομής των βραβείων στις 16 Απριλίου, το οποίο θα είναι διαθέσιμο για live stream.Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.