''Χαρακτήρες που το Game of Thrones άφησε απ’ έξω! – Μέρος δεύτερο''
Λατρεμένα αρχοντόπουλα, επανερχόμαστε για τους φαν των βιβλίων με ακόμη περισσότερους κομμένους χαρακτήρες (που ξέρω ότι περιμένατε να δείτε).

Σε συνέχεια του άρθρου «Τέσσερις χαρακτήρες που το Game of Thrones άφησε απ’ έξω!» σας δίνω ακόμη τρεις που σίγουρα θα ήταν ωραία να δούμε. Χωρίς αυτό βέβαια να απορρίπτει την υπόθεση ότι θα δούμε κάποιους… Μάρτιν θέλοντος και παραγωγής επιτρέποντος!


  [warning title="ΠΡΟΣΟΧΗ" icon="exclamation-triangle"]
ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ SPOILERS
[/warning]


Aegon Targaryen – γιος του Rhaegar


Μια από τις «μεγαλύτερες» αποκαλύψεις στα βιβλία ήταν η ύπαρξη του μικρότερου ανιψιού της Ντανυ, Αίγκον, επιζών τελικά από τα γεγονότα της Άλωσης του και δολοφονίας της Έλια Μαρτέλ και των παιδιών της. Η αποκάλυψη ήρθε με την σωτηρία και αντικατάσταση του νεογνού τότε Αίγκον με ένα βρέφος χωρικών και την φυγάδευση του στο Έσσος. Όλο αυτό υπό την μαεστρία της αράχνης Βάρυς. Στα βιβλία βλέπουμε τον νεαρό πρίγκιπα ως μια εντυπωσιακή φιγούρα που πέρασε την ζωή του σε διεξοδική εκπαίδευση για να γίνει βασιλιάς, δίνοντας του «σωτήριο» χαρακτήρα για το Γουέστερος και που πιστεύεις πραγματικά ότι θα δώσει λύση στο παρόν χάος.  Μετά από μια σειρά pep talks από τον Τύριον, τον βλέπουμε τελευταία να κάνει την ένδοξη επιστροφή του στο Γουέστερος ενώ η θεία του περιπλανιέται στην ερημιά.Lady Stoneheart

Ο κόκκινος γάμος άφησε σοκαριστικές εντυπώσεις σε βιβλία και σε σειρά, που ακόμη σόκαρε και τον ίδιο τον Μάρτιν σύμφωνα με δηλώσεις του. Στα βιβλία όμως, η Αδελφότητα χωρίς Λάβαρα παίρνει το σώμα της νεκρής Κατ από τον ποταμό και ο Μπέρικ Ντοντάρριον περίπου θυσιάζει την αθανασία του για να την ξαναφέρει στην ζωή. Η Κατ είναι πλέον μια βουβή δύναμη εκδίκησης που δεν δείχνει έλεος σε όποιον βρίσκεται στο δρόμο της και θεωρεί υπεύθυνο για το θανατικό του σπιτιού της. Ο νέος χαρακτήρας που δεν θυμίζει σε τίποτα την παλιά Κατ, Lady Stoneheart, έχει πολλούς φαν που περίμεναν να την δουν από την 3η σεζόν. Η ελπίδα για την Αρχόντισσα δεν έχει σβήσει, αν και το σενάριο έχει προχωρήσει πολύ, καθώς συνδέεται με την ιστορία της Μπριάν και Ποντ (αν κρατήσουν το αρχικό σενάριο). Φήμες θέλουν την Σάνσα να παίρνει τη θέση της στην νέα σεζόν….Sarella Sand
Λοιπόν αρχοντόπουλα, το έχω πει και θα το ξαναπώ. Είμαι απογοητευμένη από τα Φίδια της σειράς. Δεν μου θύμισαν τους χαρακτήρες που διάβαζα στα βιβλία με την έντονη εσάνς του πατέρα Όμπερυν. Και δεν είναι το εμφανισιακό κομμάτι που με πείραξε αλλά σεναρικά και η απλά κακή μάχη που είδαμε στην 5η σεζόν. Ακόμη κερασάκι είναι η έλλειψη της τέταρτης κόρης (από τις 8) του Όμπερυν. Το προϊόν του Όμπερυν με μια περαστική καπετάνισσα αναφέρεται με μερικές γραμμές φευγαλέα, αλλά κοιτάζοντας πιο προσεκτικά βλέπουμε μια πιθανή σύνδεση με τον Σαμ Τάρλυ. Ο Σαμ αν και έχει ήδη φύγει για την Όλνταουν από το 4ο βιβλίο, συναντά έναν νεαρό άντρα ονόματι Αλλερας, που προσφέρεται να τον βοηθήσει. Το ονομα Alleras είναι αναγραμματισμός του Sarella. Φυσικά η πιθανότητα να τη δούμε στην σειρά είναι υψηλή.
Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.