Πότε θα προβληθεί το trailer της 6ης σεζόν του Game of Thrones ;


Εδώ και καιρό όλοι οι φαν του Game of Thrones περιμένουν με αγωνία το trailer, ώστε να πάρουν μια πρώτη γεύση από τη νέα σεζόν. 

Το ερώτημα που τίθεται λοιπόν είναι πότε θα βγει το πρώτο ολοκληρωμένο trailer ;

Αυτή τη σεζόν, η σειρά θα ξεκινήσει αργότερα από ποτέ και συγκεκριμένα στις 24 Απριλίου. Ως εκ τούτου, είναι λογικό ότι το trailer θα έβγαινε στην δημοσιότητα αργότερα από ό, τι πριν, αλλά και πάλι η αναμονή είναι μεγάλη.

Ο Bryan Cogman, ένας από τους συγγραφείς και παραγωγούς του Game of Thrones μίλησε για την σειρά σε συνέντευξη, και παραδέχθηκε πρόσφατα και στο Twitter ότι ο ίδιος δεν γνωρίζει τίποτα σχετικά με την ημερομηνία κυκλοφορίας.


Είπε λοιπόν: "Συγγνώμη. Λυπάμαι, αλλά δεν γνωρίζω. Σας αγαπώ, Bryan Cogman". Εν πάση περιπτώσει, ακόμη και αν το trailer βγει αργότερα από το συνηθισμένο, πιστεύουμε ότι θα συμβεί πολύ σύντομα, υποθέτοντας ότι το διάστημα μεταξύ του trailer και της πρεμιέρας της 6ης σεζόν θα είναι περίπου ίσο με εκείνο μεταξύ των προηγούμενων trailer και των προηγούμενων σεζόν.

Οπότε το Trailer είναι πιθανόν να βγει αυτή την Κυριακή, 14 Φεβρουαρίου, ώστε να συμπέσει με τη πρεμιέρα της σειράς Vinyl του HBO ή θα βγει την Κυριακή, 21 Φεβρουαρίου για να συμπέσει με την πρεμιέρα της σειράς Girls. Αν δεν συμβεί σε αυτές τις ημερομηνίες τότε η αναμονή θα γίνει φρικτή.

Όπως και να' χει ας ελπίσουμε να προβληθεί όσο το δυνατόν πιο σύντομα!
Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.