10 πιο θανατηφόροι χαρακτήρες στο Game οf Thrones

Υou win or you die


Τα πράγματα είναι απλά. Σκοτώνεις για να μην σκοτωθείς! Αν και είναι θαύμα να μείνεις ζωντανός στο GoT, όσοι το κάνουν ή το έκαναν μέχρι να μεταφερθούν στον Άδη πήραν σβάρνα πολεμιστές, χωρικούς κ.α. Ποιος είναι όμως ο πιο φονικός χαρακτήρας; Δείτε την παρακάτω λίστα σύμφωνα με τους θανάτους επί οθόνης.

Νουμερο 1: Μπρόν
Αριθμός θανάτων : 21 – Vardis Egen, Matthos Seaworth, 2 Στρατιώτες Ντορν, 4 Tribesman, 13 Στρατιώτες Μπαράθεον του Ντράγκονστοουν
Αστειεύεται, τραγουδάει, μεθάει και σκοτώνει ότι βρεθεί στο διάβα του. Ο Μπρον είναι εξαιρετικά ικανός ξιφομάχος (επί μισθώσει) και είναι απόλαυση να τον βλέπεις και εκτός μάχης.

Νούμερο 2 : Ντρόγκον
Αριθμός θανάτων : 19 – Pyat Pree, Kraznys Mo Nakloz, 17 Sons of the Harpy
Το μεγαλύτερο και πιο θανατηφόρο όπλο / παιδί της Ντάνυ. Είναι ο πιο δύσκολος στο κοντρολάρισμα (σκότωσε κι ένα κορίτσι εκτός οθόνης και κάτι κατσίκια) αλλά ταυτόχρονα και ο μοναδικός που άφησε την μητέρα του να τον καβαλήσει και να πετάξει μακριά, ουσιαστικά σώζοντας την στο Λάκκο.

Νούμερο 3 : Τζον
Αριθμός θανάτων : 19 – Othor, Qhorin Halfhand, Orell, Karl Tanner, Styr, Mance Rayder, Janos Slynt, White Walker, 4 στασιαστές της Νυχτερινής Φρουράς, 7 Άγριους.
Μέχρι τον θάνατο του το μπάσταρδο Σταρκ απέδειξε ότι είναι ικανός πολεμιστής και είχε την τύχη με το μέρος του. Ο 998ος Άρχοντας Διοικητής της Νυχτερινής Φρουράς είναι ένας από τους πιο ευγενής χαρακτήρες και ήθελε να κάνει το σωστό αλλά τον σταμάτησε 19 φορές μια λεπίδα στο φινάλε της 5η σεζόν.

Νούμερο 4 : Ντάριο
Αριθμός θανάτων : 18 – Mossador, πρωταθλητής Μιρίν, 8 στρατιώτες, 8 Sons of the Harpy
Ένας πολύ καλά εκπαιδευμένος μισθωτός μαχητής και εραστής της Ντάνυ. Ξεκίνησε από τους Λάκκους Μάχης, πέρασε στους Δεύτερους Γιους και μάχεται παρέα με ένα αράκ Ντοθράκι κι ένα στιλέτο από το Μυρ.

Νούμερο 5 : Κυνηγόσκυλο / Σάντορ
Αριθμός θανάτων : 17 – Στρατιώτης Σταρκ, Ιππότης, Lowell, Biter, 2 Στρατιώτες Μπαράθεον του Ντράγκονστοουν, 2 στρατιώτες Μπαράθεον του King’s Landing, 3 στρατιώτες Φρέυ, 6 χωρικοί.
Ο νεαρός αδερφός του Βουνού, προστάτης του Τζόφρυ, συνταξιδιώτης της Άρυα, βρήκε θάνατο από τη λεπίδα της Μπριάν. Ο Σάντορ πάλευε για την ζωή του και λάτρευε τα κοτόπουλα.

Νούμερο 6 : Τόρμουντ
Αριθμός θανάτων : 15 – Άρχοντας των Οστών, 7 χωρικοί, 7 μέλη της Νυχτερινής Φρουράς
Το δεξί χέρι του Μάνς και φοβερός μαχητής ανάμεσα στους ελεύθερους ανθρώπους. Ο Τόρμουντ έχτισε σχέση εμπιστοσύνης με τον Τζον και βρέθηκε μαζί του στο Hardhome.

Νούμερο 7 : Μπάρισταν
Αριθμός θανάτων : 14 – 14 Sons of the Harpy
Ένας από τα καλύτερα σπαθιά στην ιστορία του Γουέστερος και Ιππότης παλιάς κοπής. Δεν λεγόταν άδικα Bold στα νιάτα του. Διοικητής της Βασιλικής Φρουράς «έφτυσε» κατάμουτρα τον Τζόφρυ όταν πήγε να τον ξηλώσει από την θέση, έσωσε την Ντάνυ και έγινε σύμβουλος της.

Νούμερο 8 : Ίνγκριτ
Αριθμός θανάτων : 14 - Horse Breeder, Pypar, Guymon, 5 χωρικοί, 6 μέλη της Νυχτερινής Φρουράς
Η μοναδική γυναίκα της λίστας, αστεία, γενναία και αγαπημένη του Τζον ήταν ανάμεσα από τους καλούς στρατιώτες των Άγριων υπό τον Μανς και πολύ καλή τοξότρια.


Νούμερο 9 : Τζόρα
Αριθμός θυμάτων : 11 – Qotho, 2 στρατιώτες Yunkai, 2 Πετράνθρωποι, 2 Πολεμιστές, 4 Sons of the Harpy
Ο Άρχοντας Friendzone συνοδεύει την Ντάνυ στο ταξίδι της με ένα μικρό διάλυμα όταν έχασε την εμπιστοσύνη της όταν αποκαλύφθηκε ότι ήταν τσιράκι των Μπαράθεον. Μεγάλος πολεμιστής, πρώην Άρχοντας του Bear Island και γιος του Άρχοντα Διοικητή της Νυχτερινής Φρουράς Μόρμοντ.Νούμερο 10 : Grey Worm
Αριθμός θυμάτων : 11 – 2 στρατιώτες Yunkai, 9 Sons of the Harpy
Ο αρχηγός των Άσπιλων που ακολούθησε την Ντάνυ μετά την ελευθέρωση τους. Βρίσκεται στους συμβούλους της και γλυκοκοιτάει την Μισαντέϊ

πηγή
Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.