Βίντεο 30 δευτερολέπτων 6ης σεζον παρουσιάστηκε στο SXSW

Οι τυχεροί που βρέθηκαν στο ετήσιο συνέδριο South by Southwest στο Ώστιν του Τέξας απόλαυσαν μια πολύ ωραία παρουσίαση από το GoT.

Το ΗΒΟ δημιούργησε την Αίθουσα των Προσώπων και οι φαν είχαν την ευκαιρία να καθίσουν στον Σιδερένιο Θρόνο, να προσθέσουν τα πρόσωπα τους στους τοίχους της Αίθουσας όπως στο teaser, να παίξουν με την Βελόνα της Άρυα και να δοκιμάσουν την GoT μπύρα από την ζυθοποιία Ommegang.

Το καλύτερο βέβαια ήταν η παρουσίαση του 30 δευτερολέπτων κλιπάκι από το πρώτο επεισόδιο της 6ης σεζον. Οι φαν αφού παρέδωσαν να κινητά τους μεταφέρθηκαν σε μια ιδιωτική πλατφόρμα προβολής όπου μέσα από τις φλόγες σαν την Μελ είδαν το μέλλον!!!!

[warning title="ΠΡΟΣΟΧΗ" icon="exclamation-triangle"]
ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ SPOILERS
[/warning]

Ο Corey Smith από το WIC ήταν εκεί και μας μεταφέρει «Το βίντεο άνοιξε όπως και στο trailer με την κάμερα κατά μήκος του Τείχους εστιάζοντας στο νεκρό σώμα του Τζον. Η κάμερα πλησιάζει τον Τζον. Ένας λύκος ουρλιάζει στο παρασκήνιο, μάλλον ο Ghost. Το ουρλιαχτό ακούγεται λυπημένο αλλά και οργισμένο. Έπειτα η σκηνή αλλάζει μέσα στον θάλαμο όπου βρίσκεται το σώμα του Τζον και από πάνω του στέκονται οι Μελ και Ντάβος. Στο πρόσωπο του Τζον φαίνεται αίμα και βρίσκεται ακίνητος στο τραπέζι. Η Μελ μιλάει πρώτη και λέει “Τον είδα. Στις φλόγες. Μάχονταν στο Γουίντερφελ”. Ο Νταβός απαντά αργά “Δεν μπορώ να μιλήσω για τις φλόγες, αλλά έχει πεθάνει”»

Η Μελ πιστεύει στα οράματα που βλέπει μέσα στις φλόγες αλλά αναγνωρίζει ότι μπορεί να τα παρερμήνευσε. Έτσι, θα μπορούσε να πιστεύει ότι είναι λάθος για τώρα αλλά ως θεατές υποθέτουμε πως το όραμά της θα πραγματοποιηθεί κάποια στιγμή ακόμη και αν αυτό δεν συμβεί πώς το περίμενε η ίδια.
Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.