Η 6η σεζόν του Game of Thrones δεν θα κάνει spoilers τα Βιβλία!


Τα τελευταία πέντε χρόνια, όταν οι άνθρωποι μιλούσαν για «σπόιλερ» σε συνδυασμό με το Game of Thrones, ήταν πάντα όταν οι αναγνώστες των βιβλίων γνώριζαν τι θα γίνει.

Αλλά όλα αυτά άλλαξαν τον περασμένο Ιούνιο. Η σειρά πρόφθασε τα βιβλία και για πρώτη φορά, οι βιβλίο αναγνώστες δεν γνωρίζουν τίποτα για την εξέλιξη της ιστορίας. Οι αναγνώστες των βιβλίων είχαν την ελπίδα ότι ο Μάρτιν θα μπορούσε να τελειώσει τους ανέμους του χειμώνα και ήθελαν να είναι μπροστά από την σειρά και από αυτούς που την παρακολουθούν.


Αποδεικνύεται ότι αρκετές φορές οι φαν των βιβλίων αισθάνονται ότι πρέπει να παρακολουθούν κάθε σεζόν, αν θα χαλάσει τα βιβλία τους. Μιλώντας στο Entertainment Weekly, οι παραγωγοί David Benioff και Dan Weiss λένε ότι οι φαν δεν χρειάζεται να ανησυχούν. Είπαν λοιπόν τα εξής:


"Οι άνθρωποι μιλούν για το αν τα βιβλία πρόκειται να χαλάσουν και δεν είναι πραγματικά αλήθεια. Έτσι, πολλά από αυτά που κάνουμε διαφέρουν από τα βιβλία σε αυτό το σημείο. Και ενώ υπάρχουν ορισμένα βασικά στοιχεία που θα είναι τα ίδια, θα μείνουν πολύ έκπληκτοι όταν διαβάσουν τα βιβλία μετά την σειρά." Ο Dan Weiss συμφωνεί.


"Αυτό που κάνει τα βιβλία τόσο μεγάλα είναι ότι ο George R.R. Martin δεν κάνει σχολαστικά σχεδιαγράμματα για κάθε ιστορία αλλά συμπληρώνει τα κενά πηγαίνοντας από το Α στο Β, Γ και το ανάποδο κάνοντας την κατάλληλη επεξεργασία. Σε ένα ορισμένο σημείο, συνειδητοποιήσαμε ότι η σειρά επρόκειτο να ξεπεράσει τα βιβλία. Υπάρχει ο καταπληκτικός κόσμος του George που έχει δημιουργήσει δύο διαφορετικές εκδόσεις, και δεν υπάρχει κανένας λόγος για να ανησυχείτε." 

Ίσως αυτή είναι η απόδειξη ότι η σειρά ήταν σοφό να αφήσει τον εαυτό της να αποκλίνει από τα μυθιστορήματα. Τώρα, οι αναγνώστες των βιβλίων θα μπορούν να παρακολουθήσουν την σειρά και παράλληλα να απολαύσουν και τα δύο τελευταία βιβλία. 
Κατηγορίες , ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.