Ο Alfie Allen αποκαλεί την 6η σεζόν του Game of Thrones καταπληκτική


O χαρακτήρας του Alfie Allen, Theon Greyjoy γνωστός και ως Reek δεν έχει περάσει λίγα έως τώρα αλλά παρ' όλα αυτά έχει καταφέρει να επιβιώσει μέχρι στιγμής.


Γνωρίζουμε ότι τα βιβλία δεν περιγράφουν ακριβώς τα βασανιστήρια που έκανε ο Ramsay στον Theon όπως συμβαίνει στην σειρά, όπου μια ολόκληρη σεζόν βασανίζεται από τον Ramsay.
Όσο βίαιες και αν ήταν αυτές οι σκηνές, ο Allen δεν θεωρεί ότι ήταν οι πιο δύσκολες  που έπρεπε να γυρίσει. Μιλώντας στην αυστραλιανή ιστοσελίδα  News.com.au παραδέχτηκε ότι οι χειρότερες μέρες γυρισμάτων ήταν η νύχτα του γάμου του Ramsay και της Sansa"Δεν θέλω να μιλήσω για αυτό πολύ αλλά η σκηνή του γάμου μεταξύ της Sansa και του Ramsay στην 5η σεζόν ήταν η χειρότερη μέρα για γύρισμα. Η Sophie Turner (Sansa) είναι μια ώριμη και εκπληκτική κοπέλα, η οποία φέρνει χαρά στα γυρίσματα και έτσι αντιμετώπισε την σκηνή αυτή όπως έπρεπε."


Επιπλέον ο Alfie Allen στα πλαίσια της προώθησης του DVD/BLURAY της 5ης σεζόν ρωτήθηκε που θα κατηγοριοποιούσε την σκηνή σε σχέση με τις άλλες σοκαρίστηκες σκηνές που είδαμε όπως την καύση της Shireen.


"Για να είμαι ειλικρινής οι φαν έκαναν περισσότερο θόρυβο για την σκηνή της Sansa . Αλλά πως να συγκρίνεις την καύση ενός κοριτσιού με αυτό που έγινε στο δωμάτιο μεταξύ του Ramsay και της Sansa; Υποθέτω με αυτή την σκηνή να συμβαίνει εκτός κάμερας και με αυτό που δεν βλέπεις
είναι περισσότερο τρομακτικό διότι αφήνεις το μυαλό σου να φαντασιώνεται διάφορα".


Το μόνο πάντως που δήλωσε για αυτή την σεζόν αν και έχουμε δει από τις promo photos οτι επιβιώνει της πτώσης είναι ότι θα είναι μια καταπληκτική σεζόν.

Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.