Θεωρία: Χαρακτήρες που μπορεί να μας αφήσουν χρόνους στην νέα σεζόν


Κανείς δεν είναι ασφαλής στο GoT! Με το καστ να μικραίνει όλο και περισσότερο μέσα στα χρόνια ας δούμε μερικούς σημαντικούς χαρακτήρες που παίζει να χάσουμε φέτος στην 6η σεζόν. Αφήστε τα σχόλια σας στο θέμα και προσοχή … έχει σπόιλερ από τα βιβλία.

Τόμμεν. Για κάποιο λόγο τον έχω 50/50 για φέτος μόνο και μόνο λόγω της φυλάκισης της Μαριωρής και του θανάτου της Μυρσέλλα. Η ιστορία έχει δείξει πως κανείς βασιλιάς δεν μένει για πολύ ασφαλής και ζωντανός. Η μπάλα παίρνει και τα Χέρια. Μην ξεχνάμε όμως και την προφητεία η οποία είναι ξεκάθαρη και λέει για τα τρία νεκρά παιδιά της Σέρσεϊ. Τα δύο έφυγαν από το πλάνο και μένει να δούμε την κατάληξη του Τόμμεν.

Ράμσεϊ. Ακούγονται πάρα πολλά για την μάχη των μπάσταρδων με πρωταγωνιστές τον Ράμσεϊ και τον αναστημένο Τζόν για το Γουίντερφελ και τον Βορρά. Αν η μάχη συμβεί και ο Ράμσεϊ δεν λακίσει με τον πατέρα του, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ο Τζον να είναι νικητής και να του πάρει το κεφάλι.

Μπριάν. Η ηθοποιός αποτελεί μια αγαπημένη επιλογή των παραγωγών και αφού μέχρι τώρα κόπηκε η Σκληρόκαρδη και της έδωσαν τον ρόλο του τιμωρού για τον Στάννις μάλλον θα την βγάλει καθαρή και σε αυτή τη σεζόν. Όμως υπάρχει μεγάλη πιθανότητα (σύμφωνα με τα βιβλία) να είναι η τελευταία της και μαζί και του Πόντ λόγω του θανάτου του Στάννις, αν θεωρήσουμε ότι η αναζήτηση της έληξε και ολοκλήρωσε τον σκοπό της.

Τζόρα. Η οστρακιά – grayscale μπορεί να μην σε σκοτώνει αμέσως αλλά θα θελήσει ποτέ ο ίδιος να απομακρυνθεί από την αγαπημένη του Ντάνυ και να ζήσει με τους Stone men μέχρι το τέλος ή πρόκειται να πεθάνει ηρωικά πριν, τώρα που δεν έχει κάτι να χάσει;

Σέρσεϊ και Τζέιμι. Τα αδέρφια / γονείς / εραστές τα έχουν βρει σκούρα και έχασαν δύο παιδιά στην πορεία. Η Σέρσεϊ μετά και το walk of shame έχει πέσει χαμηλότερα από ποτέ. Αν και η πτώση της και οι λάθος συμμαχίες εξελισσόταν σταδιακά σε ολόκληρη τη σεζόν (ίσως και τις προηγούμενες) είναι λιγότερες πιθανότητες να την σκοτώσουν τώρα που περιμένουν ανάκαμψη ή εκδίκηση ή να κάψει την πρωτεύουσα από πιθανή τρέλα λόγω θλίψης. Ο δε Τζέιμι από την άλλη και σύμφωνα με τις φώτο φεύγει από το King’s Landing, οπότε μένει να δούμε αν οδεύει σε μάχη που ίσως είναι και η τελευταία του ή οι προφητείες θα έρθουν στην ζωή και θα είναι αυτός ο μικρότερος αδερφός που θα δώσει τέλος στην Σέρσεϊ. Όπως και να έχει ο Τζέμι μοιάζει να έπαιξε το ρόλο του, να άλλαξε πολλές κατευθύνσεις και όσοι έχετε διαβάσει τα βιβλία ίσως συμφωνήσετε ότι η ρότα του πλέον οδηγεί στον θάνατο.

Θίον. Αν και κατ’ εμέ έχει πεθάνει καιρό τώρα, από την στιγμή που έγινε Ρικ, ο Θίον το έσκασε στην τελευταία σεζόν μαζί με την Σάνσα και φαίνονται ολοζώντανοι στις νέες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από το HBO. Ίσως η ομολογία του στην Σάνσα και η φυγάδευση της να είναι και το τελευταίο, κάτι σαν λύτρωση, που του έμελε να κάνει. Αν πιθανώς συναντηθεί με τον αναγεννημένο Τζον και την Σάνσα (λέμε τώρα) ίσως να του κοπεί η ζωή από τον ίδιο τον Τζον σύμφωνα με την παράδοση των Στάρκ.

Ποιος χαρακτήρας πιστεύεται θα πεθάνει στην 6η σεζόν;
Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.