Θεωρία : Cleganebowl

Let the rumors begin…

Cleganebowl είναι η απόλυτη μάχη μεταξύ των αδερφών Clegane! Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά: Ξέρουμε ότι ο ηθοποιός Ian McShane θα είναι στην 6η σεζόν και ο ίδιος σε συνέντευξη του στο BBC Breakfast αποκάλυψε λίγα για τον ρόλο του, ως πρώην πολεμιστής, πλέον ειρηνικός, που έχει μια ομάδα επίσης ειρηνικών ανθρώπων μαζί του κάτι σαν λατρεία και που θα φέρει πίσω έναν αγαπημένο χαρακτήρα που νομίζουμε για νεκρό. Φυσικά οι φήμες φούντωσαν αμέσως. Ποιος θα είναι ο ρόλος του στην ιστορία και φυσικά ποιο πρόσωπο θα υποδυθεί; Τον Randy Tarly, τον Βικτάριον ή τον Σέπτον Meribald και πάνω απ’ όλα ποιον νεκρό χαρακτήρα θα αναστήσει;

[warning title="ΠΡΟΣΟΧΗ" icon="exclamation-triangle"]
ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ SPOILERS
[/warning]

Οι φήμες τον θέλουν στο ρόλο του Elder Brother από το A Feast for Crows. Ο Elder Brother ήταν ιππότης σε μια οικογένεια γεμάτη από δαύτους. Ακολούθησε και πάλεψε για τον οίκο Ταργκάρυεν στην μάχη της Τρίαινας όπου έπεσε αναίσθητος και οι συμπολεμιστές του τον νόμιζαν νεκρό. Του έβγαλαν την πανοπλία, πέταξαν το σώμα του στο ποτάμι και ξεβράστηκε στις ακτές του Quiet Isle, ένα μέρος όπου βρίσκουν καταφύγιο οι άνθρωποι της Πίστης των Επτά. Ο Μεγάλος Αδερφός εκεί τον πήρε υπό την προστασία του και τον γιάτρεψε και έτσι ξεκίνησε μια νέα ζωή σε θρησκευτικό ασκητισμό. Τώρα για το ποιόν θα φέρει στην ζωή οι φήμες λένε τον Σάντορ. Στο A Feast for Crows η Μπριάν φτάνει στο Quiet Isle ψάχνοντας για την Σάνσα και πέφτει πάνω του. Της λέει πως ο Σάντορ πέθανε και της δείχνει τον τάφο του κι αυτό γιατί ο Πόντ βλέπει το άλογο του Σάντορ στους στάβλους. Στο βιβλίο επίσης αναφέρεται ένας ψηλός χαρακτήρας και πολλοί φαν τον συνδέουν με τον Σάντορ που έχει γυρίσει σελίδα και μετατραπεί σε ειρηνικό πιστό.

Αν ο χαρακτήρας του McShane φέρει πίσω το Κυνηγόσκυλο η ερώτηση είναι αν θα ακολουθήσει την Μπριάν στο King’s Landing και γιατί. Τώρα αν λάβουμε υπόψη μας το τι συμβαίνει στην πρωτεύουσα, η Σέρσεϊ διαλέγει δίκη δια μονομαχίας (A Dance with Dragons) και ως πολεμιστή της τον Robert Strong aka Gregor Clegane. Είναι επόμενο να διαλέξει πολεμιστή και ο Σπουργίτης. Και ποιος καλύτερος από τον αδερφό στο Isle. Οπότε στέλνει κοράκι και ο Σάντορ αναλαμβάνει τη θέση. Έτσι έχουμε την μονομαχία των δύο αδερφών γνωστή και ως Cleganebowl με μάλλον νικητή τον Σάντορ όπου ολοκληρώνει την αποστολή του και γυρίζει μετά πίσω στο Quiet απαλλαγμένος από τους χρόνιους εφιάλτες του.

πηγή
Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.