Ο Daniel Portman μιλάει για την πορεία της Brienne και του Podrick στην 6η σεζον


H ιστορία της Brienne και του Podrick είναι ίσως από τις πιο απρόβλεπτες στην σειρά καθώς έχει αποκλίνει από τα βιβλία.  Στην σειρά από την 4η σεζόν τους έχουμε δει να έχουν ξεκινήσει από την πρωτεύουσα με σκοπό να βρουν την Sansa και την Arya, κάτι το οποίο  το πέτυχαν αλλά δεν φαίνεται να μπόρεσαν να τις πείσουν να τους ακολουθήσουν.


Μιλώντας στο IGN o Daniel Portman που ενσαρκώνει τον Podrick θεωρεί ότι δεν έχουν κάνει μεγάλη πρόοδο ακόμα και επιπλέον μίλησε για τις εντυπώσεις του από την προηγούμενη σεζόν"Θεωρώ ότι οι περισσότεροι χαρακτήρες στην σειρά βιάζονται να προβούν σε συμπεράσματα όσον αφορά την ευφυΐα του Podrick. Πιστεύω ότι η ευφυΐα είναι από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα του. Επειδή είναι ήσυχος,οι περισσότεροι νομίζουν ότι είναι και ηλίθιος οπότε αυτόματα δεν σε θεωρούν απειλή. Έτσι κρατάει ένα χαμηλό προφίλ και αυτό τον έχει βοηθήσει να επιβιώσει μέχρι τώρα.Νιώθω ότι ο Podrick έχει ωριμάσει και μαζί με αυτόν έχω ωριμάσει και εγώ διότι άρχισα να παίζω στην σειρά όταν ήμουν 19 και τώρα είμαι 24. Έτσι πιστεύω ότι ακολουθώ μια παρόμοια πορεία με αυτή του χαρακτήρα μου στην σειρά."[warning title="ΠΡΟΣΟΧΗ" icon="exclamation-triangle"]
ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ SPOILERS
[/warning]

Μιλώντας για την 6η σεζόν ο Portman ανέφερε πως θα συνεχίσουν αυτό που έκαναν από την 4η σεζόν δηλαδή να προσπαθήσουν να κρατήσουν τις Stark ζωντανές, και έτσι να τηρήσουν τον όρκο που έδωσαν στην Catelyn Stark ,την μητέρα τους. Τόνισε όμως ότι θα κάνουν μια μικρή παράκαμψη σε αυτή τους την προσπάθεια."Ξεκινάμε την 6η σεζόν στο ίδιο μέρος όπου ήμασταν, όχι γεωγραφικά, αλλά στο ίδιο σημείο με αυτό που ξεκίνησε η 5η σεζόν,να προσπαθούν να κάνουν αυτό που ήθελαν να κάνουν. Η κατάσταση στην οποία βρίσκονται τους έχει κάνει να ωριμάσουν και γεωγραφικά βρίσκονται σε άλλο μέρος, άλλα κατά κάποιο τρόπο ξεκινάνε πάλι από το μηδέν την αναζήτηση τους."

ΠΗΓΗ
Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.