Ετήσιο συνέδριο Game of thrones για τους φαν έρχεται στις 22 με 24 Απριλίου


Φανατικοί του Game of thrones ετοιμαστείτε ! Το ετήσιο συνέδριο   του Game of thrones επιστρέφει φέτος. Παρακάτω οι 3 φαν που είναι υπεύθυνοι για την δημιουργία του δίνουν πληροφορίες για όσους ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στο μέλλον. Μεταξύ των άλλων είπαν :

"To συνέδριο της φωτιάς και του πάγου είναι ένα ετήσιο γεγονός, το οποίο βασίζεται στην ομώνυμη σειρά βιβλίων του George R.R. Martin. Ήταν το πρώτο συνέδριο αυτού του είδους στην Αμερική και παραμένει το μόνο , στο οποίο μπορείς να περάσεις ένα σαββατοκύριακο συμμετέχοντας σε δραστηριότητες, οι οποίες έχουν ως θέμα την σειρά."


"Το συνέδριο μας ιδρύθηκε τον Σεπτέμβριο του 2012 από τις 3 φαν. Το πρώτο συνέδριο πραγματοποιήθηκε τον Απρίλιο του 2013 στο Ravenwood Castle στο New Plymouth στην περιοχή του Ohio. To συνέδριο είχε τόση επιτυχία το οποίο καθιερώθηκε ετησίως και για 3 χρόνια τώρα η δημοτικότητα του αλλά και η προσέλευση των φαν έχει αυξηθεί. Φέτος το συνέδριο μας θα πραγματοποιηθεί στην περιοχή της Virginia στο Pembroke.  Απευθύνεται σε όλους τους φαν άνω των 18."

*** ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΣΠΟΙΛΕΡ ***


Το συνέδριο αρχίζει μόλις 2 μέρες πριν την μεγάλη πρεμιέρα της 6ης σεζόν και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να το γιορτάσεις άμα είσαι φανατικός του GOT από αυτό το συνέδριο και να ντυθείς όπως οι αγαπημένοι χαρακτήρες της σειράς. Για όσους ενδιαφέρονται για εισιτήρια μπορείτε να τα βρείτε  εδω

ΠΗΓΗ
Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.