Ανάλυση του νέου Game of Thrones teaser / tv promo


Φοβάσαι; Θα έπρεπε. Είσαι στο μεγάλο παιχνίδι τώρα και το μεγάλο παιχνίδι είναι τρομακτικό

Λατρεμένα Αρχοντόπουλα ακόμη μια σταγόνα ηδονής / βασανιστήριο από το GoT με το νέο teaser tv promo που έφτασε προχθες στις οθόνες μας. Όσοι το χάσατε εδω.

Ξεκινάμε με τη φυλακισμένη μητέρα των δράκων και λοιπών τίτλων που είναι οριστικά και αμετάκλητα αιχμάλωτη και οδηγείται στην vaes dothrak κλοτσηδόν. Τα πράγματα είναι σίγουρα σκούρα για την Λιλίκα και περιμένουμε να δούμε εάν ο Ντρόγκον που πετάει εκεί γύρω ή οι Τζόρα με Ντάριο θα καταφέρουν να την ελευθερώσουν.Στον Μιρίν βλέπουμε Τύριο με Μισαντέι και Grey worm. Η διοίκηση της πόλης δεν θα είναι εύκολο πράγμα. Ο Τύριον θα πρέπει να επιστρατεύσει για ακόμη μια φορά την εξυπνάδα του.Βλέπουμε φλόγες και πίσω τους εμφανίζεται ο Ράμσεϋ, ετοιμοπόλεμος πάνω στο άλογο του. οι Μπόλτον θα παλέψουν για τον Βορρά και πάνω απ' όλα την ζωή τους. Να σημειώσουμε εδώ ότι ακούγονται τα λόγια του Τύριον στις παραπάνω σκηνές. Το μεγάλο παιχνίδι είναι όντως τρομακτικό!!!


Περπατώ περπατώ εις το δάσος όταν ο Ράμσεϋ δεν είναι δω. Η Σάνσα και ο Θίον έχουν ξεφύγει απο το Γουίντερφελ και τρέχουν μέσα στο χιονισμένο δάσος.


Το πλοίο με τους νεκρή Μυρσέλλα και Τζέιμι φτάνει στην πρωτεύουσα.Η Σέρσεϊ θρηνεί
Ο μπάρμπα Σπουργίτης μιλάει στον ΤόμμενΟ Τζέιμι ντυμένος με πανοπλία και πίσω του στρατιώτες Ταϊρέλ. Όσο βλέπουμε την οικογένεια Λάννιστερ ο Σπουργίτης λέει πως είμαστε αμαρτωλά πλάσματα και σε όλους αξίζει ο θάνατος. Δεν είναι τυχαίο που το ΗΒΟ κλιμακώνει την αγωνία για την κατάληξη του αμαρτωλού οίκου.Η Μπριάν επιτίθεται σε κάποιον και καπάκια Θίον γυρίζει το κεφάλι του. Κοντά του ένας άνδρας με σκυλιά. Τους έπιασαν;

 


Ντρόγκον και σκιά του πάνω απο τους Ντοθράκι. Μυριάδες άλογα από κάτω αποτελούν λουκούλλειο γεύμα για τον δράκο.Άλογα που τρέχουν και σπαθιά! Ένα πράγμα. Μάχη.


Η τυφλή Άρυα


Σκηνή απο τον Πύργο της Χαράς. Νεαρός Νεντ και κομπανία εναντίον Ιππότη της Βασιλικής Φρουράς Ταργκάρυεν.Ένας γίγαντας κάνει σμπαράλια μια πόρτα. Πιθανό Μαύρο Κάστρο.Ο Τύριον  κρατά δάδα και βρίσκεται στα υπόγεια του Μιρίν. Η ελευθέρωση των δράκων μοιάζει τολμηρή λύση και για να οδηγηθεί εκεί σημαίνει οτι τα πράγματα είναι πολύ άσχημα στο Μιρίν.Η Άρυα αλά νέος Daredevil πηδάει απο την ταράτσαΟ Ντρόγκον πάλι πετάει άνετος απολαμβάνοντας την ελευθερία του.Ο Walker μπροστά σε μια μεγάλη φωτιά. Έχει να κάνει με όραμα του Μπράν ή οι Άλλοι έφτασαν στο Τείχος;Αίθουσα των προσώπων και Τζάκεν με Άρυα γονυπετή.Τζέιμι με Σπουργίτη.Ντάνυ ολίγον βρώμικη.ΤύριονΣέρσεϊΤυφλή Άρυα


Κλαμένος Θίον / ΡικΚατατρεγμένη ΣάνσαΜπράν που γυρίζει και βλέπει τον walker......και τέλος walker που να τον πιάνει απο το χέρι. Cliffhanger!!!!


Πριν τις γρήγορες προβολές στο σποτάκι ακούμε τον Τζάκεν που μάλλον απευθύνεται στην Άρυα για το πρόσωπο που με τον έναν ή αλλο τρόπο θα προστεθεί ως δώρο στην Αίθουσα.


Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.