Υπάρχει μια σκηνή,τόσο βίαιη, που ακόμα και το Game of Thrones αποφάσισε να την κόψει;Είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι σε μια σειρά σαν το Game of Thrones, όπου κάποιος χάνει τη ζωή του σχεδόν σε κάθε επεισόδιο, θα υπήρχε μια σκηνή, τόσο βίαιη, η οποία δεν θα κατέληγε ποτέ στα μάτια των τηλεθεατών. Όμως,σύμφωνα με το Trusted Reviews και τον Ben Crompton(Dolorous Edd), αυτό συνέβη.

Όλοι θυμόμαστε τη σκηνή απ' το επεισόδιο "Τhe Mountain and the Viper" της τέταρτης σεζόν, όπου ο Gregor Clegane "ζούληξε" τα μάτια του Οberyn Martell τόσο δυνατά, με αποτέλεσμα να σκάσει το κεφάλι του. Άν νομίζετε οτι αυτή η σκηνή ήταν αρκετά βίαιη, απλώς περιμένετε μέχρι να διαβάσετε τι ακριβώς είπε ο ηθοποιός Ben Crompton σχετικά με τη μέρα τών γυρισμάτων:


"Πήγα σε μια συνάντηση, και μου έδειξαν τη μάχη μεταξύ του Red Viber και του Mountain. Ο τελευταίος, έβαζε τα δάχτυλα μέσα στο κεφάλι του Oberyn Martell και το χώριζε στη μέση,όχι όμως με τον τρόπο που είδαμε όλοι στη σειρά ,αλλά σχίζοντας το κεφάλι του σε διάφορα μέρη.Μόλις το είδα, ήμουν σίγουρος πως αυτό δεν θα μπορούσαν ποτέ να το προβάλλουν στην τηλεόραση, όπως και έγινε, αλλά το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό"


Σε άλλες, και πιο ευχάριστες ειδήσεις, ο παραγωγός και σεναριογράφος της σειράς Bryan Cogman, θα αποκαλύψει μέσα στον επόμενο μήνα, μέσα από τον λογαριασμό του στο twitter, τα 10 αγαπημένα του επεισόδια από την σειρά.Ήδη έχει ξεκινήσει από το επεισόδιο "Fire and Blood", της πρώτης σεζόνΔείτε την συνέχεια εδώ
Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.