Ο ανταρόλυκος (Ghost) του Jon Snow επιστρέφει στην 6η σεζόν του Game of Thrones!


Η τελευταία φορά που είδαμε τον πιστό ανταρόλυκο του Jon Snow, Ghost, ήταν στο έβδομο επεισόδιο της πέμπτης σεζόν, όπου έσωσε από βέβαιο θάνατο τον Samwell Tarly μαζί με την αγαπημένη του Gilly. Σε όλους μας φάνηκε περίεργη η απουσία του, από την δολοφονία του αφεντικού του. Όμως, στο trailer της έκτης σεζόν ,o Ghost, κάνει την εμφάνιση του, δίπλα στο σώμα του Jon Snow.
H αλήθεια είναι πως είναι δύσκολο να διακρίνουμε από το σύντομο καρέ. εάν ο πιστός φίλος του Jon Snow είναι ζωντανός ή όχι, μια συνέντευξη όμως που πραγματοποιήθηκε από το CalgaryHerald,έρχεται να επιβεβαιώσει πως ο Ghost επιστρέφει στην έκτη σεζόν της σειράς.

Ο Αndrew Simpson, εκπαιδευτής του ανταρόλυκου, σε συνέντευξη που έδωσε, αποκάλυψε πως ο Quigly (πραγματικό όνομα του Ghost) έχει κάνει κάποια γυρίσματα για την επερχόμενη σεζόν. Μάλιστα, οι πληροφορίες δείχνουν πως οι εμφανίσεις του πιστού ανταρόλυκου θα είναι ακόμα περισσότερες στην έκτη σεζόν. Αυτό, μόνο θετικό θα μπορούσε να είναι για το μέλλον του Jon Snow.

Σε άλλες ειδήσεις, όλο και περισσότεροι ηθοποιοί επιβεβαιώνουν τη συμμετοχή τους στη σειρά. Ο Dean-Charles Chapman (Tommen Baratheon), αποφάσισε να ενημερώσει τους φάνς του για την εμφάνιση του στην έκτη σεζόν, μέσω του λογαριασμού του στο twitter:


Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.