Φέτος το HBO δεν θα στείλει στους κριτικούς κανένα επεισόδιο της 6ης season του Game Of Thrones

Η μυστικοπάθεια του HBO για την νέα Season ''περνάει'' σε ένα ανώτερο επίπεδο.

Πιο συγκεκριμένα το συνδρομητικό κανάλι αποφάσισε αυτή την φορά να μην δώσει κανένα αντίτυπο των επεισοδίων της 6ης season στους δημοσιογράφους αλλά και κριτικούς. Τις δηλώσεις έκανε ο διευθυντής προγράμματος του καναλιού Michael Lombardo στο EW όπου είπε:

'' Δεν θα στείλουμε κανένα αντίτυπο στον τύπο αυτή την χρονιά, πουθενά στον κόσμο, είτε αυτό είναι σε μορφή DVD είτε με κάποια αποκλειστική online προβολή. Δεν θα υπάρξουν επεισόδια για κριτική φέτος! ''


Αν και αυτή η κίνηση γίνετε για πρώτη φορά στην σειρά, δεν είναι και αδικαιολόγητη για αρκετούς λόγους. Ο ένας και κύριος λόγος είναι από την αναπάντεχη διαρροή των πρώτων 4 επεισοδίων της 5ης season όπου γέμισε το ίντερνετ με spoilers και αρκετοί fans δυσανασχέτησαν. Επίσης φέτος για πρώτη φορά η σειρά προσπερνάει τον GRR Martin με αποτέλεσμα να μην γνωρίζει κανείς για το περιεχόμενό της 6ης season, αλλά και εξαιτίας του φινάλε της 5ης season υπάρχει πολύ μεγάλη ανυπομονησία. Οι παραπάνω λόγοι ανησυχούν ακόμη περισσότερο το HBO για μία νέα διαρροή της νεας season.


'' Όταν υπάρχουν τα αντίτυπα στα χέρια σου και με την ανυπομονησία που υπάρχει ειδικά φέτος πάντα κάποιος φίλος σου θα σε ρωτάει αν μπορεί να τα δει. Έτσι λοιπόν πάντα υπάρχει αυτός ο κίνδυνος της διαρροής. '' Αν και επενδύθηκαν αρκετά χρήματα στην αναβάθμιση του συστήματος online screening και θεωρείται ασφαλές, το HBO δεν θέλει να το δια κινδυνέψει καθόλου και μετά από κοινή απόφαση με τους παραγωγούς της σειράς Dan και David αποφάσισαν να μην δημιουργήσουν καθόλου αντίτυπα για τους κριτικούς.

'' Γνωρίζουμε πως αρκετοί από τους κριτικούς είναι και μεγάλοι fans της σειράς και θα απογοητευθούν, αλλά είμαστε σίγουροι πως θα καταλάβουν.''Προσωπικά πιστεύω πως αυτή η κίνηση ήταν αναπόφευκτη αλλά και πολύ σωστή. Γνωρίζω πως αρκετοί από εσάς δεν συμφωνείται και θα θέλατε να βγουν τα επεισόδια μέσα σε μία μέρα. Αλλά ας είμαστε ειλικρινείς, πέρα από τις σειρές του Netflix ποια άλλη μεγάλη σειρά το κάνει αυτό;;; Πλέον είμαστε στην ίδια μοίρα αναγνώστες και τηλεθεατές, οπότε υπομονή καθώς σε λιγότερο από 2 μήνες θα λυθούν οι απορίες μας!


Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.