Ο Διευθύνων Σύμβουλος του HBO Richard Plepler, συζήτησε για το πως πείστηκε και ανέλαβε το Game of Thrones!Πριν από δέκα χρόνια, μια τηλεοπτική εκπομπή με βάση τα μυθιστορήματα του George R.R. Martin  ήταν ένα όνειρο.

Αν και τα βιβλία φαντασίας σαν το The Lord of the Rings και του Χάρι Πότερ έγιναν επιτυχίες, αυτό συνέβη γιατί ήταν μεγάλες ταινίες με τεράστιο προϋπολογισμό, και όχι τηλεοπτική μίνι-σειρά. Η νέα χρυσή εποχή της τηλεόρασης είχε αρχίσει με το HBO, με σειρές όπως το The Sopranos. Έτσι, αυτό έπεισε τον CEO του HBO ότι το επόμενο βήμα έπρεπε να ήταν κάτι ακόμη μεγαλύτερο.

Αυτό το ερώτημα τέθηκε στον Διευθύνων Σύμβουλο του HBO Richard Plepler, χθες στη Σύνοδο Κορυφής της New York Times.  Εκεί γίνεται ένα συνέδριο για να εμπνεύσει τους ηγέτες των επιχειρήσεων να δημιουργήσουν την εταιρεία του μέλλοντος, Ο Plepler μίλησε για τις υπηρεσίες συνεχούς ροής και πως ο ίδιος αποφάσισε να δώσει μια ευκαιρία στο Game of Thrones. Παραδέχεται ότι, αρχικά, ήταν πολύ νευρικός όταν άκουσε ότι η σειρά θα έχει Δράκους και ζόμπι. Όταν όμως μίλησε με τον David Benioff, πείστηκε ότι αυτή η ιστορία θα αξίζει τον κόπο.


Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.