Ο Αlfie Allen (Theon Greyjoy) μιλάει για την έκτη σεζόν της σειράς


Καθώς πλησιάζουμε στις 24 Απριλίου, οι ηθοποιοί της σειράς, δίνουν τις δικές τους συνεντεύξεις όσον αφορά το ρόλο τους. Όπως πάντα, παραμένουν προσεκτικοί στο να μην αποκαλύψουν πολλές πληροφορίες για την εξέλιξη του έργου και προσπαθούν να κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού. Σήμερα, έχουμε τη συνέντευξη του Alfie Allen (Theon Greyjoy) στη  Junkee ο οποίος μίλησε για το μέλλον του στη σειρά.


Ο Allen, ρωτήθηκε, εάν είναι αρκετά αισιόδοξος, ώστε να πιστεύει πως μετά την αποκάλυψη του στη Sansa, ότι τα αδέρφια της είναι ζωντανά, θα μπορούσε να συμβάλλει σε μια επικείμενη επανασύνδεση της οικογένειας των Stark. Ο ίδιος απάντησε:

  "Πιστεύω πως η λέξη αισιοδοξία, δεν υπάρχει στο κόσμο του Game of Thrones. Υπάρχουν πολλές σκοτεινές πλευρές στη σειρά, και σίγουρα ο ρόλος μου, έχει τις περισσότερες από αυτές. Όμως, εγώ προσωπικά, εάν θα έπρεπε να δω κάποιον να κάθετε στο Σιδηρούν Θρόνο, αυτός θα ήθελα να είναι ο Bran Stark. Και σίγουρα μια επανασύνδεση της οικογένειας, θα βοηθούσε σε αυτό. Ας ελπίσουμε σε κάτι τέτοιο"

Καταλυτική ήταν η απάντηση του ηθοποιού στην ερώτηση: Τελικά, ο Σιδηρούν Θρόνος, έχει κάποια αξία;

  "Εννοείται. Η εξουσία διαφθείρει. Ακόμα και αν νομίζεις ότι δεν τον θέλεις, όταν τον αποκτήσεις, θα σου αρέσει"

Φυσικά, δε θα μπορούσε να μην συζητηθεί η σκηνή, στο έκτο επεισόδιο της πέμπτης σεζόν, με τον βιασμό της Sansa.Ο Allen, φάνηκε να μην επιθυμεί να συζητήσει γι' αυτό, και το μόνο που είπε, ήταν πως η συγκεκριμένη σκηνή ήταν δύσκολη για όσους εμπλέκονταν σ' αυτή.Ολοκληρώνοντας, τόνισε πως:

  "Πιστεύω πως ο τρόπος που χειριστήκαμε τη συγκεκριμένη πράξη,ήταν ο καλύτερος δυνατός που θα μπορούσε να επιτευχθεί"

Επίσης, συζητήθηκε η σκηνή της θυσίας της οκτάχρονης Shireen Baratheon, στην οποία, κυριολεκτικά ένα μικρό παιδί κάηκε ζωντανό, μπροστά στα μάτια εκατοντάδων ανθρώπων,ακριβώς δύο επεισόδια μετά τον βιασμό της Sansa Stark. Με αφορμή τις δύο αυτές σκηνές, ο Allen ρωτήθηκε, εάν θεωρεί πως η σειρά βγάζει ένα απάνθρωπο και καταθλιπτικό συναίσθημα στους τηλεθεατές. O ίδιος απάντησε:

  "Το Game of Thrones είναι αδυσώπητα σκληρό,και αυτό νομίζω είναι το γοητευτικό της σειράς. Την ίδια στιγμή μπορεί να σε γεμίζει με θετικά και αρνητικά συναισθήματα μαζί. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η σκηνή του Jaime και της Myrcella πάνω στο καράβι, καθώς επέστρεφαν στο King's Landing. Εκεί όπου το συναίσθημα της πατρικής αγάπης και φροντίδας κατακλύζει τον τηλεθεατή,ακριβώς το επόμενο λεπτό σε γεμίζει μίσος,θυμό και απογοήτευση"

Τέλος, ο Alfie Allen ρωτήθηκε για την πιθανότητα επανασύνδεσης του Theon με τους υπόλοιπους Greyjoy. Η απάντηση του ήταν άκρως λακωνική. Υπενθύμισε πως ο πατέρας του, Balon, τον αποκήρυξε, και άφησε τη συζήτηση εκεί. Ακόμα και αν υποθέσουμε την επιστροφή του Theon στα Iron Islands, η απάντηση θα έρθει τον Απρίλη.

Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.