Ο Liam Cunningham υπαινίσεται πως ήδη γνωρίζουμε το μεγάλο μυστικό του Game of Thrones.Οι δράκοι της Daenerys Targaryen έχουν ταξιδέψει απο τη Νέα Υόρκη, ως το Λος Άντζελες, για να γιορτάσουν την ανακοίνωση της πέμπτης σεζόν του Game of Thrones σε DVD και Blu ray. '

Ομως, ενώ οι δράκοι ήταν από τα πιο εντυπωσιακά (και πιο δημοφιλή στο twitter) μέρη του εορτασμού, αυτό δεν σημαίνει πως δεν υπήρχαν και άλλες εκπλήξεις. Για παράδειγμα, υπήρχε ένας καλεσμένος-έκπληξη στη Νέα Υόρκη, για την προβολή του επεισοδίου "Α Dance of Dragons".Ο Liam Cunningham (που ερμηνεύει τον ρόλο του Davos Seaworth) ήταν εκεί, με την συνηθισμένη διάθεση να μην αποκαλύψει πολλά πράγματα για την επερχόμενη σεζόν της σειράς. Έπειτα απο την προβολή, μίλησε με το The Huffington Post ,όπου αποκάλυψε πως η δήλωση που είχε κάνει χρόνια πριν σχετικά με ενα μεγάλο μυστικό που του εκμυστηρεύτηκε ο George R.R. Martin ,ίσως να έχει ήδη προβληθεί στις οθόνες μας.

Ποιό ειναι αυτο το μυστικό? Όπως μας ενημέρωσε η ΗuffPo, πίσω, στην δεύτερη σεζόν, ο Liam Cunningham είχει πεί πως ο George R.R. Martin του αποκάλυψε ενα μεγάλο μυστικό που θα συνέβαινε στο μέλλον της σειράς. Oταν ο δημοσιογράφος ρώτησε τον Liam εάν αυτο το μυστικό έχει να κάνει με την έκτη σεζόν, ο ίδιος απάντησε πως στην πραγματικότητα μπορεί να το έχουμε δει στην προηγούμενη σεζόν.Πιο συγκεκριμένα:

"Λοιπόν,αυτο είναι μια πολύ καλή ερώτηση", είπε χαριτολογώντας, "δεν θα σου αποκαλύψω τι ειναι, αλλά ίσως το έχεις δει, ίσως οχι".


Το ερώτημα ειναι: Έχουμε δεί αυτο το μυστικό? Κα αν οχι, ποιο θα μπορούσε να ειναι αυτο? Ας το σκεφτούμε....

Ο Davos, εμπλέκεται με πολλές καταστάσεις που συνέβησαν στη σειρά, όπως με τον θάνατο του Stannis και τη θυσια της Shirren. Παρ'ολα αυτα, ενα ειναι το θέμα που απασχολεί τους περισσότερους φαν της σειράς: ο θάνατος (και η πιθανότητα νεκρανάστασις) του Jon Snow. Θα μπορούσε μήπως αυτό το μυστικό που εκμυστηρεύτηκε ο George R.R. Martin στον Liam να σχετίζεται με τον πολυαγαπημένο μας Jon Snow?

Αυτό θα μπορούσε να ισχύει, καθώς, όπως φαίνεται αρχικά απο το trailer της έκτης σεζόν και επιπρόσθετα από την παρουσίαση στο SXSW ,η Melisandre, εκμυστηρεύεται στον Davos πως είδε σε όραμα τον Jon Snow να ειναι ζωντανός, και να μάχεται στο Γουίντερφελ. Εύλογα,καταλήγουμε στο συμπέρασμα πως υπάρχει πιθανότητα ο Davos, σε συνεργασία με την Melisandre να παίξουν πολυ σημαντικό ρόλο, και ίσως να "φέρουν" πίσω στη ζωή τον Jon Snow.


Το μόνο πράγμα που μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ειναι πως...."The truth is coming"


[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.