Τι αποκαλύπτει ο Liam Cunningham για τη νέα σεζόν του Game of Thrones;[warning title="ΠΡΟΣΟΧΗ" icon="exclamation-triangle"]
ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ SPOILERS
[/warning] Τις τελευταίες μέρες, βλέπουμε σε διάφορες συνεντεύξεις, τον Liam Cunningham(Davos Seaworth), να αποκαλύπτει διάφορα πράγματα, όσον αφορά τον ρόλο του στη πολυαναμενόμενη έκτη σεζόν της σειράς.

Ο ίδιος,σχολιάζει πως ο ρόλος του θα αποκτήσει μεγαλύτερη βαρύτητα στην εξέλιξη των γεγονότων, και αναφέρει πως θα αναπτύξει μια αναπάντεχη συμμαχία.Επιπρόσθετα, εξηγεί τη σχέση του με τον Jon Snow και προειδοποιεί τους φάνς να περιμένουν ακόμα περισσότερους θανάτους στην έκτη σεζόν.

Την ίδια στιγμή, η HBO, προσπαθεί να διατηρήσει άκρα μυστικότητα σχετικά με τη σειρά, μέχρι την πρεμιέρα της, στις 26 Απριλίου και να αποτρέψει οποιαδήποτε πληροφορία που θα μπορούσε να διαρρεύσει στο Διαδίκτυο.

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη του, ο Liam Cunningham, μίλησε στο The Wall Street Journal και αποκάλυψε οτι η νέα σεζόν θα ειναι γεμάτη εκπλήξεις και "μεγάλες" στιγμές.Πιο συγκεκριμένα:

 "Στη νέα σεζόν, επρόκειτο να υπάρχουν πολύ μεγάλες στιγμές, τις οποίες θα τις διαπιστώσετε ήδη απ'το πρώτο επεισόδιο, να είστε σίγουροι γι'αυτο".Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην επικείμενη συμμαχία του, με την φλογερή Melisandre,

 "Θα αναγκαστούν κάτω απο δύσκολες συνθήκες, να συμμαχήσουν, παρ'όλο που ειναι εχθροί"

και εξηγώντας τη σχέση αυτών των δύο προσώπων απέναντι στον Jon Snow, ο ίδιος είπε:

 "Αρχικά, η συναναστροφή μου με την Melisandre ειναι πολύ δύσκολη. Όμως, παρά την μεγάλη απέχθεια που τρέφουμε ο ένας για τον άλλον, βρισκόμαστε στην ίδια θέση. Και οι δυο, χάσαμε τον Stannis, κατ'επέκταση και τον λόγο για να βρισκόμαστε στο "παιχνίδι".¨Επιπρόθετα, και οι δύο προσεγγίζουμε το πρόσωπο του Jon Snow. Απ'τη μια η Melisandre που τον βλέπει μέσα στις φλόγες, και απ'την άλλη ο Davos, που γνωρίζει πως ο Jon Snow θα ήταν ένας καλός συνοδοιπόρος. Αυτός ειναι η πραγματική διαπραγμάτευση. Είναι καλό παιδί, με ηγετικές ικανότητες και ηρωικό πνεύμα,χαρακτηριστικά που ο ίδιος ο Davos δεν έχει".

Σχετικά με τη μεγάλη μάχη που είδαμε στο trailer,αναφέρει:

 "Θα είναι επική, και απόλυτα κινηματογραφική.Χρειάστηκε μεγάλο χρονικό διάστημα για τα γυρίσματα, και υπήρξαν πολλές δυσκολίες αλλα το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό".

Κλείνοντας, ανέφερε πως η έκτη σεζόν, διαφέρει συγκριτικά με τις προηγούμενες:

 "Όταν διάβασα το σενάριο, κατάλαβα πως υπάρχει μια καινούργια φιλοσοφία στον τρόπο που χειριζόμαστε τα πράγματα. Φέτος είναι διαφορετικά. Υπάρχει καινοτομία όσον αφορά το υλικό, και νέα πρόσωπα. Σημαντικό είναι πως πολλοί είναι αυτοί που θα "φύγουν", όπως βέβαια συμβαίνει κάθε χρόνο, ο φετινός αριθμός όμως, θα σας εκπλήξει, οπως εξέπληξε και μένα (γέλια). Αυτό όμως κάνει ξεχωριστή τη σειρά: Κανείς δεν είναι ασφαλής".


Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.