Ο Liam Cunningham μοιράζεται τις σκέψεις του για το θάνατο της Shireen!


Ο Liam Cunningham μίλησε για το ρόλο του Davos στην 6η σεζόν του Game of Thrones, την κοινωνική σημασία της θυσίας της Shireen, και μοιράζεται τις σκέψεις του σχετικά με ορισμένες θεωρίες των φαν.


Ο Cunningham μίλησε στο IGN και αναφέρθηκε πρώτα για τον χαρακτήρα του, "O Davos μετά τον θάνατο του Stannis δεν έχει κάπου αλλού να πάει. Ο Stannis είναι νεκρός, η Shireen θυσιάστηκε, ο Jon Snow προδόθηκε και σκοτώθηκε από τους δικούς του. Έτσι λοιπόν έμεινε μόνος."

Σε μια συνέντευξη στο Vulture, ο Cunningham αρνήθηκε οποιαδήποτε γνώση για το μέλλον του Jon Snow και μοιράστηκε τις σκέψεις του για τη θυσία της Shireen.


"Αυτό που έγινε ήταν πραγματικά απαραίτητο για την ιστορία. Ο Dan είπε ότι είναι για τον θρησκευτικό φονταμενταλισμό, τον εξτρεμισμό, και τι μπορεί να οδηγήσουν ένα ανθρώπινο ον να κάνει. Σε αυτήν την περίπτωση, ήταν ένας ευφυής άνθρωπος, ο Stannis, συμφωνώντας να κάνει αυτό με την κόρη του, και βρίσκοντας μια δικαιολογία για να το κάνει. Και είδες τους λόγους του για να γίνει αυτό, το οποίο είναι αυτό που το κάνει πολύ, πολύ επικίνδυνο. Έχει απήχηση μέχρι ένα σημείο, ακόμη και στον πραγματικό κόσμο. Είναι όμως πάντα λάθος. Οι επιπτώσεις του να κάνει κάτι τέτοιο ποτέ δεν πρόκειται να είναι καλές."


Ακόμη ο Cunningham αντέδρασε σε κάποιες θεωρίες των φαν ότι ο "Jon Snow είναι ο Azor Ahai" Και πρόσθεσε τη δική του προσωπική (αστεία) θεωρία ότι το τελικό πλάνο του Game of Thrones θα είναι ο Night King, να κάθεται στον Σιδηρού θρόνο και να καπνίζει Cohiba. Κάντε το, έτσι, David & Dan.
Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.