Κυκλοφορεί τo επίσημο βιβλίο ζωγραφικής του Game of Thrones!


Μέσα από ένα μοναδικό βιβλίο ζωγραφικής με 45 αποκλειστικές εικονογραφήσεις, μπορούν τώρα όλοι οι φανατικοί οπαδοί του Game of Thrones να ζωντανέψουν το μαγευτικό σύμπαν του George R.R. Martin.

Σε έναν κόσμο όπου οι γάμοι είναι κόκκινοι, η φωτιά πράσινη και τα χρέη πληρώνονται σε χρυσό, εκατοντάδες μοναδικές εικόνες ξεπηδούν μέσα από τις σελίδες χάρη στις ζωντανές περιγραφές και τις αποκαλυπτικές λεπτομέρειες του George R.R. Martin.

Τώρα, για πρώτη φορά, οι θαυμαστές του πολυβραβευμένου έπους μπορούν να γεμίσουν τα κενά και να ζωντανέψουν οι ίδιοι αυτό το εκτενές σύμπαν, σπαθί το σπαθί, κάστρο το κάστρο.

Το βιβλίο θα περιλαμβάνει μαύρες και άσπρες εικόνες από τους Yvonne Gilbert, John Howe, Tomislav Tomić, Adam Stower, και Levi Pinfoldof με τις σφραγίδες των Οίκων και τους χαρακτήρες, συμπεριλαμβανομένων της CerseiDaenerys και τους Δράκους της Drogon, Viserion και Rhaegal.


Ήταν θέμα χρόνου πριν κάποιος δημοσιεύσει ένα βιβλίο ζωγραφικής που να βασίζεται στη σειρά του Game of Thrones.Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Anubis και μπορείτε να το προμηθευτείτε εδώ

Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.