Ο Stephen Dillane παραδέχεται ότι δεν απόλαυσε πραγματικά το Game of Thrones!Ο Stephen Dillane είχε έναν από τους σημαντικότερους ρόλους στο Game of Thrones και εμφανίστηκε στην 2η σεζόν ως Stannis Baratheon.

Ήταν χαμηλών τόνων και ένας από τους λίγους ηθοποιούς που δεν ήθελε να δίνει συστηματικά συνεντεύξεις, ακόμη και μετά που ο χαρακτήρας του σκοτώθηκε στο τέλος της περασμένης σεζόν. Ο ίδιος παραδέχεται σε μια νέα συνέντευξη ότι συμμετείχε στην σειρά γιατί ήταν μεγάλη παραγωγή.

Μιλώντας, ο Dillane, παραδέχεται ότι πραγματικά δεν απόλαυσε το θέαμα πολύ.


"Δεν μετανιώνω που πήρα μέρος στο Game of Thrones, αλλά δεν έχω να πω κάτι γι 'αυτή. Δεν κατάλαβα ούτε τη σειρά, ούτε την επιτυχία όταν ήμουν μέρος της."


Ο Dillane είπε ότι ουσιαστικά προσπάθησε να μείνει έξω από την επιτυχία της σειράς, τις συνεντεύξεις και την επαφή με τους φαν.

"Η εμπειρία ήταν πολύ παράξενη, πέρασε και δεν το κατάλαβα για ένα ρόλο σαν αυτόν. Ήμουν λίγο συγκλονισμένος."Για μερικούς ανθρώπους, το να είναι μια διασημότητα είναι αναπόσπαστο μέρος της εργασίας, σκεφτείτε την Emilia Clarke, η οποία τώρα είναι πρόσωπο του Dior, και η σειρά της έδωσε την ώθηση να πρωταγωνιστήσει και σε ταινίες blockbuster, ή ο Kit Harington, που προσπαθεί να βρει μια ταινία που θα πρωταγωνιστήσει και δεν θα είναι μια καταστροφή για το box office. Ο Dillane δεν είναι κάποιος που χρησιμοποιεί την επιτυχία του με αυτόν τον τρόπο, ακόμη και πριν παίξει στο Game of Thrones.

Το Libération ρώτησε τον Dillane γιατί πήρε μέρος, αφού δεν καταλάβαινε την σειρά. Μετά από μια μακρά σιωπή, ο ηθοποιός απάντησε ότι το έκανε αυτό, μεταξύ άλλων, για τα χρήματα. Σίγουρα δεν είναι ο πρώτος ηθοποιός που πήρε ένα ρόλο για τα χρήματα χωρίς να αγαπά τον ρόλο.

Τουλάχιστον ο Dillane ήταν ένας καλός επαγγελματίας και ποτέ δεν δημιούργησε προβλήματα στην σειρά.
Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.